Informatie Congres- en Vergaderzalen

Assistentie gevraagd                         
Voor vragen of hulp bij het gebruik van audiovisuele middelen zijn wij bereikbaar
op +31 6 14 32 28 63. Bel of stuur een Whatsapp bericht met de zaalnaam + uw vraag. Onze zalenmedewerkers zijn u graag van dienst.

Audiovisuele Middelen                    
Gebruik van beamer en projectiescherm óf LCD-TV en flip-over met papier en stiften zijn bij de zaal inbegrepen. Overige audiovisuele middelen kunnen ter plekke worden aangevraagd op basis van beschikbaarheid.

Businesscorner                                   
Onze Businesscorner bevindt zich in de lobby van het hotel en is dagelijks geopend van 07.00 tot 23.00 uur. Hier kunt u o.a. gebruik maken van het internet en 2 computers.

Business/ Industrie Lounge                                      
Gedurende de ochtend, middag en avond serveren wij voor onze arrangementsgasten vers fruit, zoetigheden en/of een middagsnack vanuit onze businesslounges. Tijdens deze breaks kunt u o.a. genieten van diverse soorten vers gemalen koffie, thee en frisdranken.

Draadloos Presenteren                    
Al onze zalen zijn uitgerust met een Airtame. Met de Airtame connect je draadloos het scherm van je computer naar het display of de projector waar de Airtame aan is gekoppeld. Het heeft alles in huis om u te assisteren en om uw werkruimte kabelvrij te maken. Onze zalenmedewerker informeert u graag over de werking.

Internet                                               
U kunt gratis en onbeperkt gebruik maken van het WIFI internet.
       
- WIFI netwerk Hotel Stein: Openbaar netwerk
- WIFI netwerk 046 Meetings & Events: 046-M&E!      

Kopieerservice                                   
Bij onze Meetings & Events office kunt u gebruikmaken van onze (betaalde) kopieerservice in kleur en/óf zwart-wit.

Meetings & Events Balie                  
Onze ontvangstbalie is bemand op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden zijn wij bereikbaar op +31 6 14 32 28 63 óf via onze hotelreceptie waar onze medewerkers u graag van dienst zijn!

Noodgevallen                                     
Alle nooduitgangen zijn duidelijk aangegeven in de gangen, voorzien van noodverlichting. Bij calamiteiten meldt u dit direct bij onze Meetings & Events balie of aan de hotelreceptie. Volg bij calamiteiten altijd de aanwijzingen van onze bedrijfshulpverleners.

Polycom Studio Camera                   
Polycom Studio is een eenvoudig te beheren USB/USB-C videobar met een intelligente camera en geïntegreerde soundbar. Polycom Studio is een plug-and-play en kan snel en zonder IT-ondersteuning in zowel kleine als grote vergaderruimtes geïnstalleerd worden. U dient wel uw eigen Teams of Zoom account te openen. De 4K-camera zorgt voor vlijmscherpe video dankzij het automatische groepsframe is elke deelnemer duidelijk te zien. Onze zalenmedewerker informeert u graag over de werking.

Sleutelkaart                                         
U kunt de zaal openen en afsluiten met de sleutelkaart. 
Om de zaal te openen;

 • Houd de sleutelkaart voor het slot van de deur en wacht tot de piep. De deur valt na het sluiten weer in het slot.
 • Indien u de deur permanent van het slot wenst af te halen houdt u de sleutelkaart voor het slot. Na de eerste piep volgt na 5 seconden een tweede piep. De deur valt na het sluiten niet in het slot. Houd de sleutelkaart voor het slot van de deur en wacht tot de piep. De deur valt na het sluiten weer in het slot.

Subruimte                                           
Heeft u een extra ruimte nodig voor een break out sessie van uw vergadering of bijeenkomst? Onze zalenmedewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Technische ondersteuning               
Onze zalenmedewerkers staan gedurende uw event altijd voor uw klaar. Heeft u hulp nodig met de beamer óf heeft u andere vragen? U kunt hen bereiken via het telefoonnummer; +31 6 14 32 28 63. Indien u tijdens de gehele bijeenkomst technische ondersteuning nodig heeft kunt u ons dat op voorhand laten weten. Onze zalenmedewerker informeert u graag over de mogelijkheden. 

Vergaderkit                                     
Wij hebben speciaal samengestelde vergaderkoffers voor u samengesteld. In deze koffers vindt u alle benodigdheden voor een geslaagde bijeenkomst. In deze vergaderkoffer vindt u; stiften voor de flipover, markeerstiften, een schaar, plakband, een magneet, een nietmachine met nietjes en post-its.

Zaalvoorzieningen                             
In uw vergaderzaal kunt u o.a. de klimaatbeheersing en zonwering regelen.Onze zalenmedewerker informeert u graag over de werking.

Hotelfaciliteiten

Bar                                     
Sluit uw bijeenkomst of vergadering af met een borrel in onze sfeervol bar in HOOM. Vraag naar onze speciale borrelarrangementen. Dagelijks geopend van 09.00 – 01.00 uur.

Buffet restaurant               

In ons buffetrestaurant kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijt-, lunch-, brunch- en dinerbuffet met Live Cooking.

 • Ontbijt tussen 06.30 uur en 10.30 uur (ma – vrij)
 • Ontbijt tussen 07.00 uur en 11.00 uur  (za – zo)
 • Lunch tussen 12.00 uur en 13.30 uur  (ma – vrij)  (m.u.v. vakanties/feestdagen)
 • Brunch tussen 12.30 uur en 15.00 uur (zo)
 • Diner tussen 18.00 uur en 21.00 uur  (vrij - za) (in de zomerperiode alleen op za)
 • Diner tussen 17.30 uur en 20.00 uur (zo)

Business Center  
Hotel Stein-Urmond is de trotse eigenaar van het karakteristieke gebouw welke zich direct achter het hotel bevindt. Onder de noemer Van der Valk Business Center Stein wordt hier een verzamelplaats gecreëerd waar diverse bedrijven of zelfstandigen zich kunnen vestigen. Onze 046 Meetings & Events medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Hotel                                  
Ons hotel beschikt over 166 kamers op 4-sterrenniveau. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken.

 • Check in vanaf 15.00 uur
 • Check out vóór 12.00 uur
 • Uitgebreid ontbijt tussen 06.30 -10.30

Moestuin                     
Vergaderen? Lunchen? Dineren? Borrelen? Óf BBQ? Het is hier allemaal mogelijk. De moestuin heeft een verhard terras met een oppervlakte van 150 m2 en is voorzien van een sfeervolle tent, een eigen bar en WIFI. Onze 046 Meetings & Events medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden

Overige                                
Gratis parkeergelegenheid met oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Parkeren                              
Bij het arriveren op het parkeerterrein ontvangt u een parkeerkaart uit de automaat bij de slagboom. Parkeert u minder dan 3 uur? Dan kunt u gewoon uitrijden met de parkeerkaart die u heeft ontvangen bij aankomst. Dit is vooral handig als u uw auto komt laden of gebruik maakt van één van onze restaurants. Gasten van de afdeling 046 Meetings & Events kunnen de parkeerkaart bij vertrek laten scannen.

Restaurant HOOM         
In ons à la carte restaurant serveren wij lunch- en dinergerechten van onze gevarieerde menukaart met streek- en seizoensgerechten. Dagelijks geopend van 11.00 – 22.00 uur.

Sport Center                     
Sportief ontspannen in het Van der Valk Sport Center. Het Sport Center (1200 m2) is voorzien van kwalitatief hoogstaande apparatuur. Hotelgasten kunnen hier gratis naar hartenlust trainen of deelnemen aan één van de groepslessen. Er zijn voortdurend deskundige en ervaren instructeurs aanwezig om u te kunnen begeleiden

Teambuilding                     
Naast het sporten kunt u bij het Van der Valk Sport Center ook terecht voor verschillende teambuildingsactiviteiten, zoals Bootcamp- en Spinningssessies of gezond koken gecombineerd met sporten.

Interesse in één van bovengenoemde hotelfaciliteiten? Laat u vrijblijvend informeren door de medewerkers van de afdeling 046 Meetings & Events via 046 426 90 32 of sales@stein.valk.com.

Zalen                                     
Hotel Stein-Urmond is gespecialiseerd in zowel zakelijke als particuliere ontmoetingen. Onze 19 multifunctionele zalen van 50 tot 690 M2 zijn geschikt voor groepen van 2 tot 750 personen.