F.I.T. staat voor Functionele Intensieve Trainingen!
Wilt u goed leren bewegen? Wilt u meer uit uw training halen of wilt u gewoon meer resultaat in minder tijd? In deze ruimte kunt u, onder begeleiding van een persoonlijke trainer werken aan uw conditie, kracht en lenigheid. Behalve functioneel zijn de trainingen ook intensief van aard. Meer resultaat in minder tijd!!

Een grote variatie in small group fitness en voor ieder wat wils. Er zullen maar liefst 3 splinternieuwe workouts worden toegevoegd aan het small group fitness concept:

  • High intensity bokszaktraining: Deze training bestaat uit een intensieve bokszaktraining van een 30 minuten. Een korte effectieve workout waarin alle aspecten van conditie aan te pas komen.
  • Bootcamp:Een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense in of outdoor  groepstrainingen. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt
  • Functional fitness: Een training die gericht is om ons dagelijks functioneren te verbeteren. In circuitvorm worden er een achttal oefeningen doorlopen die gericht zijn op het hebben de juiste houding en op het verbeteren van spierkracht en spieruithoudingsvermogen.
  • Grit: Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

Personal training

Naast de groepstrainingen zal er ook, tegen extra betaling, personal training mogelijk zijn, voor 1 op 1 of duo PT, in deze ruimte. Ideaal voor mensen met specifieke doelen gericht op gewichtsreductie, opbouw spiermassa, verbetering van algemene dagelijkse bezigheden of verbetering in een specifieke sport. Laat je vrijblijvend informeren door een van onze personal trainers. Meer info omtrent personal training vind u onder het kader personal training op deze site.

Bent u  het monotone krachttrainen in de fitness ook een beetje beu? Kunt u zichzelf niet motiveren om zelfstandig aan fitness te doen? Of wilt u gewoon graag meedoen aan één van deze nieuwe uitdagende groepslessen?
Schrijf u dan snel in aan de balie van het sportcentrum!