Van der Valk Sport Center

F.I.T. staat voor Functionele Intensieve Trainingen!
Wilt u goed leren bewegen? Wilt u meer uit uw training halen of wilt u gewoon meer resultaat in minder tijd? In deze ruimte kunt u, onder begeleiding van een persoonlijke trainer werken aan uw conditie, kracht en lenigheid. Behalve functioneel zijn de trainingen ook intensief van aard. Meer resultaat in minder tijd!!

Een grote variatie in small group fitness en voor ieder wat wils. Er zullen maar liefst 3 splinternieuwe workouts worden toegevoegd aan het small group fitness concept:

Personal training: Naast de groepstrainingen zal er ook, tegen extra betaling, personal training mogelijk zijn in deze ruimte. Ideaal voor mensen met specifieke doelen gericht op gewichtsreductie, opbouw spiermassa, verbetering van algemene dagelijkse bezigheden of verbetering in een specifieke sport.

Bent u  het monotone krachttrainen in de fitness ook een beetje beu? Kunt u zichzelf niet motiveren om zelfstandig aan fitness te doen? Of wilt u gewoon graag meedoen aan één van deze nieuwe uitdagende groepslessen?
Schrijf u dan snel in aan de balie van het sportcentrum!