F.I.T. staat voor Functionele Intensieve Trainingen!
Wilt u goed leren bewegen? Wilt u meer uit uw training halen of wilt u gewoon meer resultaat in minder tijd? In deze ruimte kunt u, onder begeleiding van een persoonlijke trainer werken aan uw conditie, kracht en lenigheid. Behalve functioneel zijn de trainingen ook intensief van aard. Meer resultaat in minder tijd!!

In de FIT BOX bieden we verschillende ‘small group’ trainingen aan. Small group training wil zeggen dat de groepsgrootte varieert tussen 8 en maximaal 16 deelnemers. Je ontvangt dus maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Je wordt door de instructeur naar een hoger level gepusht en verder! De trainingen die we aanbieden zijn:

  • Bootcamp: Een 45 minuten spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door outdoor groepstrainingen. Door het teamverband sporten de deelnemers intensiever dan dat ze dat individueel zouden doen, wat de efficiëntie van de training verhoogt!
  • Circuittraining: Een 30 minuten training die gericht is om ons dagelijks functioneren te verbeteren. In circuitvorm worden er een achttal oefeningen doorlopen die gericht zijn op het hebben de juiste houding en op het verbeteren van spierkracht en spieruithoudingsvermogen.
  • Circuittraining XL: Een 45 minuten training die gericht is om ons dagelijks functioneren te verbeteren. In circuitvorm worden er een achttal oefeningen doorlopen die gericht zijn op het hebben de juiste houding en op het verbeteren van spierkracht en spieruithoudingsvermogen. Naast het standaard circuit principe worden er ook tussenrondes (cardio) en/of een stretchronde op het einde toegevoegd aan de training.
  • HIIT Power: Een 45 minuten les waarin je zeer intensieve kracht-inspanningen afwisselt met cardio gevolgd met pauzes van enkele seconden. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.
  • Buikspierkwartier: De naam geeft al veel weg, een 15 minuten durende buikspiertraining. Schuine-, rechte buikspieren en rugspieren worden getriggerd in deze kort durende training. Ideaal om te combineren voor of na een training.

Personal training
Naast de groepstrainingen zal er ook, tegen extra betaling, personal training mogelijk zijn, in deze ruimte. Ideaal voor mensen met specifieke doelen gericht op gewichtsreductie, opbouw spiermassa, verbetering van algemene dagelijkse bezigheden of verbetering in een specifieke sport. Laat je vrijblijvend informeren door een van onze personal trainers. Meer info omtrent personal training vind u onder het kader personal training op deze site.