Van der Valk Sport Center

Personal Trainer

Heeft U specifieke trainingsdoelen gericht op afslanken, spieropbouw en/of sport specifieke krachttraining? Bij Valk Sport Center heeft U de mogelijkheid om begeleid te worden door een gediplomeerd bewegingsdeskundige. Samen met U wordt er gekeken naar uw doelen en wensen binnen de fitness en wordt er een plan opgesteld met realistische trainingsdoelen, in de door u aangegeven periode. Tijdens het begeleidingstraject wordt er zowel geadviseerd op gebied van training als dat van voeding.

1 op 1 training

Personal training is een 1 op 1 training waarbij de focus ligt op het behalen van uw gestelde doelstellingen. Er zitten veel voordelen aan het trainen met een personal trainer. De belangrijkste hiervan is dat er snel resultaat geboekt wordt door een specifiek op maat gemaakt trainingsprogramma. Hierbij legt de trainer de focus op motiveren en aanmoedigen waardoor U wordt gedreven om het uiterste uit uzelf te halen. Hierdoor komt het resultaat na elke training steeds dichterbij. U zult zowel fysiek als mentaal verandering merken.

Tijdens de training staat veilig sporten centraal. De trainer zal corrigeren bij een verkeerde techniek en correcte houdingen aanleren zodat U zowel tijdens het sporten als tijdens dagelijkse bezigheden uw houding verbetert. Blessures worden op deze manier voorkomen en sport op een verantwoorde en veilige manier.

Tarieven personal training:

Leden:

30 minuten  € 27,00 per les
6 strippen van 30 minuten  € 24,50 per les
12 strippen van 30 minuten  € 22,00 per les
60 minuten  € 46,00 per les
6 strippen van 60 minuten  € 43,00 per les
12 strippen van 60 minuten  € 40,00 per les

Niet leden:

30 minuten  € 32,00 per les
6 strippen van 30 minuten  € 29,50 per les
12 strippen van 30 minuten  € 27,00 per les
60 minuten  € 56,00 per les
 6 strippen van 60 minuten  € 53,00 per les
12 strippen van 60 minuten  € 50,00 per les

De trainer:

Wanneer U op het punt staat om iemand in dienst te nemen om U fysiek en mentaal te begeleiden is het enigszins belangrijk om kennis te maken met de persoon waaraan U dit gaat toevertrouwen. Hieronder zal onze personal trainer zich even kort voorstellen.”

Wie ben ik?

Mijn naam is Mike Smeets. Ik ben geboren in 1986 te Stein. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in sport. Vechtsport is altijd mijn passie geweest. Vanaf jonge leeftijd heb ik verschillende vechtsporten als Taekwando en kickboksen beoefend. Hierdoor kreeg ik al vroeg te maken met zware fysieke en mentale trainingen.

Tijdens deze periode is mijn passie voor sport zich continue blijven ontwikkelen. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Sporthogeschool te Eindhoven in de richting Bachelor Sports & Wellness (bewegingdeskundige) met de minor Food. Mijn stijl in personal training kenmerkt zich in het opzoeken van de fysieke en mentale grenzen van de klant en deze te verleggen. Dit alles om te komen tot het gewenste resultaat. Hierbij gebruik ik de laatste ontwikkelingen op het gebied van fitness, voeding en lifestyle. Tijdens mijn opleiding had ik jaarlijks cliënten met obesitas die ik met succes begeleidde.

Wil je een topconditie? Vind je jezelf te zwaar? Heb je sportspecifieke doelen? Wil je scherp en stressbestendig zijn? Ik gebruik mijn kennis en ervaring om een plan op maat te maken en jou je doelen te laten bereiken. Neem snel vrijblijvend contact met me op via T. 046-4269048.