Personal Trainer

Heeft U specifieke trainingsdoelen gericht op afslanken, spieropbouw en/of sport specifieke krachttraining? Bij Valk Sport Center heeft U de mogelijkheid om begeleid te worden door een gediplomeerd bewegingsdeskundige. Samen met U wordt er gekeken naar uw doelen en wensen binnen de fitness en wordt er een plan opgesteld met realistische trainingsdoelen, in de door u aangegeven periode. Tijdens het begeleidingstraject wordt er zowel geadviseerd op gebied van training als dat van voeding.

1 op 1 training

Personal training is een 1 op 1 training waarbij de focus ligt op het behalen van uw gestelde doelstellingen. Er zitten veel voordelen aan het trainen met een personal trainer. De belangrijkste hiervan is dat er snel resultaat geboekt wordt door een specifiek op maat gemaakt trainingsprogramma. Hierbij legt de trainer de focus op motiveren en aanmoedigen waardoor U wordt gedreven om het uiterste uit uzelf te halen. Hierdoor komt het resultaat na elke training steeds dichterbij. U zult zowel fysiek als mentaal verandering merken.

Tijdens de training staat veilig sporten centraal. De trainer zal corrigeren bij een verkeerde techniek en correcte houdingen aanleren zodat U zowel tijdens het sporten als tijdens dagelijkse bezigheden uw houding verbetert. Blessures worden op deze manier voorkomen en sport op een verantwoorde en veilige manier.

Tarieven personal training:

Leden:

Upgrade abonnement

Half uur per week  € 84,- per maand *

 *Alleen mogelijk in combinatie met een basisabonnement.

 

PT tarieven

6 strippen van 30 minuten  € 175,- 
12 strippen van 30 minuten  € 315,-
18 strippen van 30 minuten  € 425,-

Niet leden:

6 strippen van 30 minuten  € 235,-
12 strippen van 30 minuten  € 435,-
18 strippen van 30 minuten  € 550,-

De trainers:

Wanneer U op het punt staat om iemand in dienst te nemen om U fysiek en mentaal te begeleiden is het enigszins belangrijk om kennis te maken met de persoon waaraan U dit gaat toevertrouwen. Hieronder zullen onze personal trainers zich even kort voorstellen.”

Wie zijn wij?

JEAN KOSTJENS

Ik ben Jean Kostjens, en al ruim 24 jaar ervaring als instructeur binnen de sport- fitnesswereld! Ervaring genoeg dus.. In al die jaren heb ik veel verandering gezien binnen onze branche; steeds weer vernieuwingen en verbeteringen.

Al van kinds af aan ging mijn interesse uit naar sport , met name voetbal. Doordat ik helaas in de pubertijd veel te maken kreeg met blessureleed heb ik mijn aandacht verlegd naar fitness. Hetgeen mij zo goed beviel dat ik er later mijn job van heb weten te maken! Altijd heb ik een grote interesse gehad in het functioneren van het menselijk lichaam en met name de trainbare kant ervan. Wat je traint, wordt namelijk beter..

Ik beleef veel voldoening in het begeleiden / trainen van mensen en merk dat de combinatie sport, sportmassage en voeding erg veel vruchten afwerpt. Als personal trainer vind ik belangrijk dat je deelnemer optimaal kunt laten trainen; oftewel, een goede basistechniek is belangrijk.  Beginnen bij het begin en je zo steeds verder verbeteren. Deelnemers zelf laten aanvoelen wat goed bewegen inhoudt zodat ze zelf bewust zijn worden over hun eigen manier van bewegen.  Als slogan gebruik ik altijd: ‘bewegen is goed, maar goed bewegen is beter”

 Ben jij gemotiveerd om beter en efficienter te leren bewegen, zodat jij sneller je doelstellingen (afslanken/conditie/kracht) haalt?! Dan wil ik graag een keer vrijblijvend met je praten!

Neem snel vrijblijvend contact met me op via T. 046-4269039.