HYBRIDE EVENTS

Hybride events zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Is een live event op dit moment niet mogelijk en wilt u een hybride event organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

In samenwerking met onze AV leverancier, waar wij al vele jaren mee samenwerken, denken wij graag met u mee om uw live event om te zetten naar een spraakmakend hybride event.

Wij bieden u: 

  • Alle benodigde audiovisuele techniek om een online event vol interactie te verzorgen. Op deze manier worden ook de online deelnemers actief betrokken bij wat er fysiek in de zaal of op het podium gebeurd.
  • De mogelijkheid om in een van onze vergaderzalen een studio in te richten voor een livestream event. Alle livestream benodigdheden worden verzorgd. 
  • Hotelstein.nl -  ideal om uw live event te combineren met een hybride event.
  • Expert kennis van onze AV partner.
  • Onbegrensde mogelijkheden; livestream, webinar of hybride event met verschillende break-out sessies, alles is mogelijk!

Graag gaan wij met u in gesprek om zo tot een maatwerk productie te komen passend bij uw doelgroep, het doel van uw event en uw bedrijf.

Contact
Wilt u meer informatie, een afspraak inplannen of een op maat gemaakte offerte? Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling 046 Meetings & Events + 31 46 426 90 32 of per mail: Sales@stein.valk.com. Wij zijn u graag van dienst!