kerstmenu's op 24, 25 & 26 december

In ons à la carte restaurant serveren wij op beide Paasdagen een 3- en 4-gangenmenu.  

Prijsinformatie

Geniet van een kerstmenu bij Hotel Stein Urmond

In ons restaurant serveren wij op Kerstavond het 4-gangenmenu. De beide Kerstdagen serveren wij ’s middags een 3- en 4-gangenmenu en 's avonds het 4-gangenmenu. Het menu is inclusief passende dranken en koffie met bonbon ter afsluiting. 

De exacte inhoud van de kerstmenu's volgt zo snel mogelijk.

Kerstavond

Prijzen menu

3-gangen;
Volwassenen: € 70,00 p.p.
Kinderen: € 25,00 p.k.

4-gangen;
Volwassenen: € 80,00 p.p.
Kinderen: € 30,00 p.k.

Eerste kerstdag

Prijzen lunch;

3-gangen;
Volwassenen: € 80,00 p.p.
Kinderen: € 25,00 p.k.

4-gangen;
Volwassenen: € 90,00 p.p.
Kinderen: € 30,00 p.k.

Prijzen diner;

4-gangen;
Volwassenen: € 90,00 p.p.
Kinderen: € 30,00 p.k.

Tweede kerstdag

Prijzen lunch;

3-gangen;
Volwassenen: € 70,00 p.p.
Kinderen: € 25,00 p.k.

4-gangen;
Volwassenen: € 80,00 p.p.
Kinderen: € 30,00 p.k.

Prijzen diner;

Reserveer hier uw tafel.

 

Kerstmenu

Amuse: Gerookte rode biet | crème van rode ui | truffelaardappel chips

Voorgerechten

Rundercarpaccio
Zongedroogde tomaat | olijf | krokante Parmezaan | pijnboompit | schuim van truffel    
Colombard, Cinsault, Grenache, Merlot | Frankrijk | IGP Méditerranée | Provence | Favori

Rouleau van konijn
Crème van aardpeer | oesterzwammen | rode biet | rode ui
Merlot | Frankrijk | Vin de France | Nos Racines

Wildpaté
Crème van pastinaak | oesterzwam | krokante aardappel | chutney van vijgen
Tempranillo | Spanje | Rioja | Marqués de Cáceres

Rillette van kabeljauw
Zoete pepertjes | crumble van olijf | zeekraal | gel van tomaat
Verdejo | La Mancha | Spanje | Luna de Ana

Dorade
Crème van pastinaak | gele biet | crumble van witte chocolade
Chardonnay | Australië | South East | Quay Landing

Humus (VEGAN)
Gegrilde mini courgette | compote van aubergine | crumble van olijf
Sauvignon Blanc | Vin de France | Frankrijk | J. de Villebois

Burrata (VEGA)
Zoetzure venkel | gegrilde mini courgette | gemarineerde zeekraal | pesto van waterkers
Verdejo | La Mancha | Spanje | Luna de Ana

Tussengerechten

Pompoensoep
Crème van ras el hanout | geroosterde pompoen | pompoenpitten

Gegrilde tonijn
Salsa van tomaat | courgette | wakame
Colombard, Cinsault, Grenache, Merlot | Frankrijk | Provence | Favori

Buikspek
Wortelpuree | gekaramelliseerde wortel | dressing van miso             
Primitivo | Italië | Puglia | Alto Bello

Ravioli eekhoorntjesbrood
Pompoen | zwarte knoflook | yuzu
Sauvignon Blanc | Vin de France | Frankrijk | J. de Villebois

Hoofdgerechten

Tournedos
Puree van sjalot | pastinaak | gepofte knoflook | rode wijnsaus
Tempranillo | Spanje | Rioja | Marqués de Cáceres

Wildzwijnprocureur
Puree van sjalot | pastinaak | gepofte knoflook | rode wijnsaus
Merlot | Frankrijk | Vin de France | Nos Racines

Rouleau van maïskip
Aardappelpuree met abrikozen | gegrilde courgette | dragon roomsaus
Chardonnay | Australië | South East | Quay Landing

Hertenbiefstuk
Aardappelpuree met abrikozen | gegrilde courgette | stoofpeer | gepofte pompoen | rode wijnsaus
Tempranillo | Spanje | Rioja | Marqués de Cáceres

Zalm
Venkelpuree | rauw gemarineerde venkel | zalmeitjes | zeekraal | witte wijnsaus met waterkers
Sauvignon Blanc | Vin de France | Frankrijk | J. de Villebois

Gamba’s
Venkelpuree | rauw gemarineerde venkel | zeekraal | pesto van waterkers
Verdejo | La Mancha | Spanje | Luna de Ana

Gepofte zoete aardappel (VEGA) (VEGAN mogelijk)
Linzen | Halloumi | muhammara | oesterzwam
Primitivo | Italië | Puglia | Alto Bello

Desserts

Crème brûlée van hazelnoot
Crème van hazelnoot | gel van bramen | blauwe bes | hazelnoot crumble
Pedro Ximenez | Nectar | Sherry | Cádiz | Spanje

Kaasplankje
Camembert di bufala | Provolone salamanino | Fontina D.O.P | Parmigiano Reggiano 24 maanden gerijpt | Gorgonzola dolce | notenbrood | druiven | walnoot | appelstroop
Kopke | 10 year | Tawny | Douro | Portugal

Pistache ijsmacaron
Chocolade mousse | witte chocolade crumble
Pedro Ximenez | Nectar | Sherry | Cádiz | Spanje

Parfait van mango
Spongecake van steranijs | gebakken ananas | gebrande kokosvlokken
Muscat | Zuid-Afrika | Robertson | Ouma se Wyn

Gepocheerde peer
Sinaasappelsorbet | hangop | gedroogde sinaasappel | gel van sinaasappel
Kopke | 10 year | Tawny | Douro | Portugal