Faciliteiten

Uw elektrische auto opladen bij Van der Valk Hotel Stein-Urmond

Met ons oplaadpunt is uw elektrische auto binnen een half uur opgeladen. Klaar terwijl u bij ons ontbijt, luncht of dineert.

Snelladers

Naast de ingang van ons hotel vindt u oplaadpunten voor elektrische auto's. Daarmee kunt u stukken sneller opladen dan met normale opladers. Met snelladers door heel Nederland maken onze Van der Valk Hotels elektrisch rijden steeds meer mogelijk. Dat is handig voor u. En het past in ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid. Wij zijn dan ook gecertificeerd voor Green Key en doen er alles aan om energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Indien u geen laadpas heeft kan er een prepaid kaart gekocht worden bij de receptie. Deze laadpassen kosten €10,- per stuk en kunnen 3x gebruikt worden bij een willekeurige laadzuil (dus niet alleen de zuilen op het terrein van Van der Valk Hotel Stein-Urmond), en wordt daarna automatisch gedeactiveerd.

Als de prepaid kaart op is kan deze niet opnieuw opgewaardeerd worden maar wel overgezet worden naar een reguliere laadpas, de pas wordt dan niet gedeactiveerd en kan overal in Nederland gebruikt worden, meer informatie vind u op de brief met de laadpas.

Vast een tafel reserveren? Dit kan online.