Evelien Luiten

Zangeres en actrice Evelien Luiten neemt de lessen voor haar rekening.

Tijdens de opleiding Muziektheater aan het Codarts Conservatorium, is Evelien gespecialiseerd in zowel spel als zang. Dat gecombineerd met haar grote passie voor lesgeven, is zij actief als docent in beide richtingen. Maar ook vóór haar opleiding gaf ze al les op basisscholen waar ze diverse basisschoolmusicals regisseerde en was ze regie-assistent van een semi-professionele productie, genaamd 'Pierre Cuypers, de musical'.

Tijdens haar opleiding gaf ze zanglessen en auditietrainingen aan jongeren en volwassenen. Daarnaast volgde ze een minor muziekeducatie om zich verder te specialiseren in het lesgeven.

Van 2013 tot 2015 gaf Evelien les bij MijnMuziekles in Eindhoven. Daar gaf ze ook pianolessen en sindsdien is ze daar ook zeer gedreven in! Ze volgde zelf pianoles bij Arthur Postma, Tom Mordang en Nick van der Schoot. Dat gecombineerd met haar conservatoriumachtergrond vormde een mooie basis voor de pianolessen aan beginners, die ze daarna zelf zou gaan geven.

Evelien vindt het belangrijk dat er een fijne sfeer is tijdens haar lessen zodat iedereen de ruimte krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. Niet alleen het resultaat, maar ook het proces daar naartoe is heel belangrijk!

Wil je meer weten over Evelien? Kijk dan op www.evelienluiten.nl