Parkeren bij Hotel Stein-Urmond

Als u te gast bent in ons hotel, 046 Meetings & Events, Sport Center, Business Center of in één van onze restaurants, kunt u gebruik maken van onze 800 ruime parkeerplaatsen. Voor gasten van Hotel Stein-Urmond is het gebruik van deze parkeerplaatsen geheel kosteloos. Bij het arriveren op het parkeerterrein ontvangt u een parkeerkaart uit de automaat bij de slagboom. Parkeert u minder dan 3 uur? Dan kunt u gewoon uitrijden met de parkeerkaart die u heeft ontvangen bij aankomst. Dit is vooral handig als u uw auto komt laden of gebruik maakt van één van onze restaurants. Gasten van de afdeling 046 Meetings & Events ontvangen van de organisatie een uitrijkaart.

Als hotelgast parkeert u uiteraard langer dan 3 uur. Tijdens uw check-in wordt de geldigheid van uw parkeerkaart aangepast. Tijdens uw verblijf kunt zonder kaartje het parkeerterrein betreden en verlaten (op basis van kentekenregistratie).  

Hoewel ons parkeerterrein wordt beveiligd met een slagboom en camerasysteem, is parkeren op eigen risico. Hotel Stein-Urmond kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging van diefstal uit geparkeerde auto's.