Teambuilding


Bij Van der Valk begrijpen we het belang van een sterk team. Daarom bieden we diverse teambuildingactiviteiten aan die perfect aansluiten na uw vergadering  of als los event. Of u nu zoekt naar ontspanning  na een drukke dag of een activiteit om de teamspirit te versterken, wij denken graag met u mee.
Sport, Business & Pleasure gaan goed samen!
Maak van uw vergaderingen een dynamische ervaring door een vleugje sport toe te voegen! Sluit uw bijeenkomst af met een verfrissende dosis energie door deel te nemen aan een van onze groepslessen in het Van der Valk Sport Center.

Ontdek onze diverse groepslessen , zoals Less Mills Body Pump, Grit Strength en Spinning, om uw vergadering op een energieke noot af te sluiten. Daarnaast organiseren wij padellessen via een clinic, verzorgd door een externe partner, de Padel Power Club, zodat u en uw team de fijne kneepjes van deze opwindende sport kunnen leren.

Om de geest te kalmeren en het lichaam te ontspannen kunnen er ontspannende sessies verzorgd worden door middel van yoga en mindfulness.
Daarnaast bieden we cocktail- en mocktailworkshops aan, waarbij u onder begeleiding van een ervaren bartender de geheimen van de perfecte mix leert. Voor een avond vol glamour en spanning is er de optie van een casinoavond met spellen als roulette en blackjack.
Voor een gezellige en competitieve afsluiting kunt u kiezen voor een muziek- of kennisquiz, of voor de avontuurlijk ingestelden bieden we activiteiten zoals schermen aan. Natuurliefhebbers kunnen onze fietsen huren voor een actieve verkenningstocht.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze teambuildingopties. We hebben nog veel meer mogelijkheden en staan open voor uw suggesties. We willen graag met u meedenken om een programma samen te stellen dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Neem contact met ons op voor een onvergetelijke teambuildingdag!

046 Meetings & Events | T. 046-4269032 | sales@stein.valk.com