Business-acties

Bent u van plan in 2023 te vergaderen in Van der Valk Stein-Urmond? Dit jaar hebben wij elke maand een actie. Deze verschillen per maand van een  nonnevot als extraatje in februari  tot een verkoelend ijsje in augustus. Naast deze upgrades geven wij ook korting op o.a. de businessbuffetten, het 3-gangenmenu en het borrelarrangement.  

Deze acties zijn enkel geldig in combinatie met een van onze business arrangementen.

Mei

Als extraatje voor onze vergadergasten zult u de gehele maand mei potjes met Celebrations in onze vergaderzalen vinden. Dit krijgt u bij het boeken van een 2, 4 óf 8-uurs businessarrangement.

Juni

Korting Mediterrane barbecue

 In juni kunt u van maandag t/m donderdag (vanaf 45 personen) tijdens of na uw vergadering mediterraan genieten van het mooie weer in ‘De Moestuin’. In onze moestuin, met een kruidentuin, fruitboompjes en groenten, zal een groot zomers terras verrijzen waar u zich gelijk in Mediterrane sferen waant. Denk hierbij aan mooi gedekte tafels in de tuin en een kok die de lekkerste gerechten voor u klaarmaakt terwijl u geniet van een zorgvuldig geselecteerd glas wijn en het heerlijke avondzonnetje. Heeft u in juni een 2, 4 óf 8-uurs businessarrangement geboekt, dan kunt u voor € 40,- i.p.v. € 44,-  gebruik maken van onze Mediterrane barbecue. Onze Mediterrane barbecue is te boeken vanaf medio juni tot medio september. Voor kleinere gezelschappen kunt u deelnemen aan onze vrijdag barbecue.

Juli

Fruitsalade

Zin  in een lekker tussendoortje? Deze zomermaand is dan ook de perfecte maand voor een frisse fruitbeker. In deze maand kunnen onze vergadergastengasten een verse fruitsalade samenstellen vanuit onze businessfoyer zodat u kunt nagenieten van een lange dag vergaderen. Dit fruit komt vanuit onze eigen Moestuin. Dit is in combinatie met een 2-uurs, 4-uurs of 8-uurs vergaderarrangement.

Augustus

Verkoelend ijsje

Verkoeling zoeken in Augustus? Deze zomermaand is dan ook de perfecte maand voor een lekker ijsje. In deze maand serveren wij onze vergadergastengasten van 16.30 tot 17.00 een verkoelend waterijsje uit de ijskar vanuit onze businessfoyer zodat u kunt nagenieten van een lange dag vergaderen. Dit is in combinatie met een 2-uurs, 4-uurs of 8-uurs vergaderarrangement.

September

Korting Live-Cooking buffet op zondag

Gedurende de gehele maand september ontvangen onze vergadergasten een kortingsvoucher voor het Live-Cooking Dinerbuffet op zondag (ligt voor u klaar in de vergaderzaal/ruimte). Met deze voucher kunt u met 2 personen deelnemen aan het Live-Cooking Dinerbuffet voor een prijs van € 38,- i.p.v. € 42,-. De kortingsvoucher is alleen te besteden in 2023.

Oktober

Pink Ribbon

Oktober staat in het teken van Pink Ribbon. Wij willen dit goede doel graag steunen en dit doen we door onze vergadergasten een roze zoete lekkernij aan te bieden. Een deel van de opbrengst hiervan doneren wij aan Pink Ribbon. Dit is in combinatie met een 2-uurs, 4-uurs of 8-uurs vergaderarrangement.

November

Business Buffet Mediterraans € 22 i.p.v. € 26,- p.p.

De hele maand november ontvangt u een korting op ons Business Buffet Mediterraans. Ons Business Buffet Mediterraans bestaat uit;

  • Tomatensoep
  • Brood met aioli en salsa
  • Salade caprese
  • Gemengde salade
  • Zeebaars met witte wijnsaus
  • Kipdijfilet met tomatensaus en groenten
  • Penne pasta met spinazie overbakken met kaas
  • Patatas bravas met aioli
  • Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange


Dit is enkel te boeken in combinatie met een Businessarrangement. De duur van het buffet is 1 uur.

December

Feestmaand

December is een feestelijke maand en daarom kunnen onze businessgasten genieten van een aantal kleine extraatjes. Gedurende de sinterklaasperiode wordt ons assortiment aan zoete lekkernijen uitgebreid met strooigoed.

Na de sinterklaasperiode staat de kerst alweer voor de deur. Gedurende de kerstperiode wordt ons assortiment aan zoete lekkernijen uitgebreid met kerststol, kerstkransjes en andere lekkernijen.