Business-acties

Bent u van plan in 2024 te vergaderen in Van der Valk Stein-Urmond? Dit jaar hebben wij elke maand een actie. Deze verschillen per maand van een  nonnevot als extraatje in februari  tot een verkoelend ijsje in augustus. Naast deze upgrades geven wij ook korting op o.a. de businessbuffetten, het 3-gangenmenu en het borrelarrangement.  

Deze acties zijn enkel geldig in combinatie met een van onze business arrangementen.

Mei

Actief met Actimel!
Om de maand mei goed te starten, hebben wij een gezonde actie voor onze vergadergasten! in deze maand kunnen onze gasten in de eerste pauze genieten van een heerlijk flesje Actimel. Zo kunnen onze vergadergasten actief deelnemen aan de vergadering.

Korting op Live- Cooking buffet
U kunt op zondag ook genieten van ons heerlijk Live-Cooking buffet. U ontvangt namelijk bij het reserveren van een zaal met een businessarrangement een kortingsbon van €4,00 per persoon op ons Live-Cooking buffet op zondag.

Juni

Zomerse snacks
Gedurende de maand juli ontvangen onze vergadergasten een zomerse snack. In de lounges liggen heerlijke tomaat-mozzarella spiesjes klaar. Zo kunt u gedurende de vergadering van een frisse zomerse snack genieten.

 

Zomers borrelen
Gezien de zomer voor de deur staat, hebben wij wederom een zomerse actie voor onze vergadergasten. In combinatie met een van onze businessarrangementen ontvangen onze vergadergasten een korting op ons borrelarrangement HOOM. Ons borrelarrangement HOOM is in de maand juni €18,00 i.p.v. €21,00 vanaf groepen van 10 personen.

 

Juli

Koele verfrissing!
Gedurende de maand juli ontvangen onze vergadergasten een heerlijke waterijsje. In de lounges liggen heerlijke waterijsjes klaar. Zo kunt u tijdens uw vergadering afkoelen met een koele verfrissende snack.

 

Zomers borrelen
Gezien de zomer voor de deur staat, hebben wij wederom een zomerse actie voor onze vergadergasten. In combinatie met een van onze businessarrangementen ontvangen onze vergadergasten een korting op ons borrelarrangement HOOM. Ons borrelarrangement HOOM is in de maand juli €18,00 i.p.v. €21,00 vanaf groepen van 10 personen.

Augustus

Fruitbar
In onze lounges is gedurende een van onze pauzes een heerlijk uitgebreide fruitbar te vinden. Zo kunt u genieten van een heerlijke verfrissende zoete snack gedurende uw vergadering.

Zomers borrelen
Gezien de zomer voor de deur staat, hebben wij wederom een zomerse actie voor onze vergadergasten. In combinatie met een van onze businessarrangementen bieden wij onze vergadergasten een korting aan op ons borrelarrangement HOOM. Ons borrelarrangement HOOM is in de augustus €18,00 en te reserveren vanaf van 10 personen.

September

 

Na de zomer een gezonde start met Activia!
In de maand september hebben wij voor onze vergadergasten lekkere snacks klaarstaan. In onze lounges staan grote potten met gezonde noten en rozijnen. Ook kunnen onze gasten genieten van activia met muesli. Dit geldt alleen in combinatie met een van onze businessarrangementen.

 

Kerst bij Van der Valk
Al lijken de kerstdagen nog ver weg wij bieden onze gasten alvast een feestelijke actie aan. Bij groepen vanaf 50 personen ontvangen gasten een korting van €4,00 op ons Bubbel & Bites arrangement of op ons feestavondarrangement. Zin in een feestje met collega’s? Kom naar Van der Valk Hotel Stein-Urmond!

Oktober

Griezelen bij Van der Valk
Schrik niet, 046- Meetings & Events heeft weer een heerlijke uitbreiding van het arrangement voor u klaarstaan. In de maand oktober hebben wij in het thema Halloween, griezelig snoepgoed klaarliggen in onze lounges. Let op, dit geldt alleen in combinatie met een van onze business arrangementen.

Oosters buffet in Oktober
In de maand oktober hebben wij weer een lekkere kortingsactie voor u klaarstaan. Ons business buffet Oosters is nu €22,00 per persoon i.p.v. €26,00 per persoon. Dit heerlijke buffet wordt geserveerd nabij uw zaal. Deze actie geldt alleen in combinatie met een van onze businessarrangementen.

Vanaf 20 personen
Duur: 1 uur
Businessbuffet geserveerd in onze lounge nabij uw zaal, bestaande uit:

  • Oosterse kippensoep
  • Brood met roomboter
  • Gemengde salade
  • Vietnamese kiploempia met chilisaus
  • Nasi met kipsaté en satésaus
  • Atjar en kroepoek
  • Udon noedels met garnalen
  • Noedels met bamboescheuten en Shiitake
  • Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange

 

November

Apple crumble
In de maand november wordt het koud. Niets is tijdens deze koude dagen lekkerder dan een heerlijk stukje apple cruble plaatgebak. Deze heerlijke cake kunt u vinden bij een van onze lounges. Let op, dit geldt alleen voor onze vergadergasten die gebruik maken van ons businessarrangement.

December

Feestmaand

December is een feestelijke maand en daarom kunnen onze businessgasten genieten van een aantal kleine extraatjes. Gedurende de sinterklaasperiode wordt ons assortiment aan zoete lekkernijen uitgebreid met strooigoed.

Na de sinterklaasperiode staat de kerst alweer voor de deur. Gedurende de kerstperiode wordt ons assortiment aan zoete lekkernijen uitgebreid met kerststol, kerstkransjes en andere lekkernijen.