Groepslessen

In ons Sport Center besteden wij veel aandacht aan live groepslessen. Onze ervaren en gepassioneerde instructeurs laten u o.a. door middel van les Mills progamma's deelnemen aan een sportieve uitdaging!

Onderstaande lessen kunt u bij ons volgen;

LESSEN van LES MILLS 

BODYBALANCE 

BODYBALANCE is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. 

BODYPUMP 

is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BODYCOMBAT

is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieën. Net als bij alle andere Les Mills programma's wisselt BODYCOMBAT elke drie maanden van choreografie en muziek.

CORE

concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.

GRIT

Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

LESSEN "FREESTYLE"

HIIT Power

Een 45 minuten les waarin je zeer intensieve krachtinspanningen afwisselt met cardio gevolgd met pauzes van enkele seconden.

ZUMBA:

lekker swingen op o.a. zuid amerikaanse muziek. De daarbij bijbehorende danspasjes zorgen ervoor dat je swingenderwijs calorieen verliest. 

SPINNING:

iedere instructeur bepaald zijn eigen indoor cycling les! Gewoon lekker zweten en calorieen verbranden op energieke muziek!

AEROBICS:

Een afwisselende, krachtige workout, waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Je werkt actief aan je conditie en vetverbranding.

CIRCUIT-TRAINING XL:

Een circuit training is een 30 minuten training die gericht is om ons dagelijks functioneren te verbeteren. In circuitvorm worden er een achttal oefeningen doorlopen die gericht zijn op het hebben de juiste houding en op het verbeteren van spierkracht en spieruithoudingsvermogen. De XL variant is intensievere dan de normale Circuittraining. In deze 45 minuten les wordt je nog meer tot het uiterste gedreven.

BODYFLEXIBILITY:

Leniger worden? Flexibeler? Meer mobiliteit maar geen zin in een 60 minuten les? Dit is je oplossing! Onder leiding van een instructeur 30 minuten werken aan je flexibiliteit.

Als je nog nooit aan BODYBALANCE hebt gedaan, dan is BODYFLEXIBILITY een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYFLEXIBILITY zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga of BODYBALANCE erg genieten van het programma.

Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.