Van der Valk Sport Center

In ons Sport Center besteden wij veel aandacht aan live groepslessen. Onze ervaren en gepassioneerde instructeurs laten u o.a. door middel van les Mills progamma's deelnemen aan een sportieve uitdaging!

Rooster lessen
Voor het nieuwe rooster m.b.t de groepslessen klik hier

Het lesrooster voor september en oktober 2020 kunt u  vinden. 

Het lesrooster vanaf 4 oktober kun u  vinden. 

Onderstaande lessen kunt u bij ons volgen;

LESSEN van LES MILLS 

BodyBalance 

BODYBALANCE is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. 

BODYPUMP 

is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BODYCOMBAT

is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieën. Net als bij alle andere Les Mills programma's wisselt BODYCOMBAT elke drie maanden van choreografie en muziek.

CXWORX

concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.

LESSEN "FREESTYLE"

 

BOX  Workout

Een kickboks training waar vooral de aandacht wordt gevestigd op conditie en techniek.

STEPS:

Een energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. Lekker aan je conditie werken en daarbij veel werk voor buik, billen en benen!

Zumba:

lekker swingen op o.a. zuid amerikaanse muziek. De daarbij bijbehorende danspasjes zorgen ervoor dat je swingenderwijs calorieen verliest. 

Spinning:

iedere instructeur bepaald zijn eigen indoor cycling les! Gewoon lekker zweten en calorieen verbranden op energieke muziek!

Aerobics/BBB:

Een mix van twee krachtige workouts, waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Je werkt actief aan je conditie en vetverbranding. De combinatie van BodyCombat en high intensity zorgen voor een boost voor je lichaam!