Groepslessen zijn weer toegestaan

In ons Sport Center besteden wij veel aandacht aan live groepslessen. Onze ervaren en gepassioneerde instructeurs laten u o.a. door middel van les Mills progamma's deelnemen aan een sportieve uitdaging!

Onderstaande lessen kunt u bij ons volgen;

LESSEN van LES MILLS 

BODYBALANCE 

BODYBALANCE is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. 

BODYPUMP 

is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BODYCOMBAT

is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieën. Net als bij alle andere Les Mills programma's wisselt BODYCOMBAT elke drie maanden van choreografie en muziek.

CORE

concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.

GRIT

Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

SH'BAM

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen.

 

LESSEN "FREESTYLE"

 

KICKBOX  WORKOUT

Een kickboks training waar vooral de aandacht wordt gevestigd op conditie en techniek.

YOGA:

Vinyasa Flow:

Bij Vinyasa ligt de nadruk meer op de ademhaling. Vinyasa is een vloeiende beweging of flow, waarbij de asana's (houdingen) gecombineerd worden met de adem.

Yin Stretch:

Yin Yoga is een yogavorm waarbij je de houdingen langer vast houdt. Het is vooral gericht op het versterken en het versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los.

 * Enkel een waterflesje, eigen matje en kleine handdoek is toegestaan om mee te nemen naar de les.

ZUMBA:

lekker swingen op o.a. zuid amerikaanse muziek. De daarbij bijbehorende danspasjes zorgen ervoor dat je swingenderwijs calorieen verliest. 

SPINNING:

iedere instructeur bepaald zijn eigen indoor cycling les! Gewoon lekker zweten en calorieen verbranden op energieke muziek!

AEROBICS/BBB:

Een mix van twee krachtige workouts, waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Je werkt actief aan je conditie en vetverbranding. De combinatie van BodyCombat en high intensity zorgen voor een boost voor je lichaam!