Zakelijk lunchen bij Van der Valk Stein-Urmond
Om de inwendige mens te verzorgen bieden wij diverse lunchmogelijkheden. Hierbij heeft u de keuze om nabij de zaal gebruik te maken van een businesslunch óf even af te schakelen en u culinair te laten verwennen in ons buffetrestaurant met Live-Cooking.
BUSINESSLUNCH
€ 23,00 p.p.
Vanaf 15 personen
- Soep van de dag
 - 2 luxe belegde broodjes p.p.
 - Warme hartige snack
 - Verse fruitsalade
 - Onbeperkt koffie, thee, water,frisdranken en jus d`orange
 
UITGEBREID LUNCHBUFFET MET LIVE-COOKING*
€ 23,00
12.00 - 13.30 uur
Van maandag t/m vrijdag serveren wij een uitgebreid lunchbuffet met live-cooking in ons buffetrestaurant, bestaande uit:
• Diverse broodsoorten
• Ruim assortiment aan kaas, vlees- en zoetwaren
• Rijkelijk gegarneerde salades
• Soep van de dag
• Wisselend aanbod van koude en warme gerechten, gemaakt van dagverse (seizoens)producten
• À la minute bereide vlees- en visgerechten met bijpassende sauzen
• Fruitsalade en yoghurt
• Desserts
• Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, melk, jus d`orange en diverse vruchtensappen
* Gedurende de vakantie(s) en op feestdagen serveren wij geen lunchbuffet.
Zakelijk dineren bij Van der Valk Stein-Urmond
Wilt u voor, tijdens of na uw meeting gebruikmaken van een culinair buffet of diner? Laat u dan verrassen door de veelzijdige mogelijkheden die wij bieden.
In combinatie met een Business arrangement serveren wij in onze businessfoyer of hal nabij uw zaal een uitgebreid buffet naar keuze.
U kunt ook kiezen voor een meergangenmenu. Onze chefkok stelt ieder seizoen een nieuwe menukaart samen om u het beste uit het seizoen en uit onze streek aan te kunnen bieden. U heeft de keuze uit een uitgeserveerd drie- of viergangendiner.
OOSTERS BUSINESSBUFFET
€ 27,00 p.p.
Vanaf 20 personen
Duur: 1 uur
Businessbuffet geserveerd in onze lounge nabij uw zaal, bestaande uit:
- Oosterse kippensoep
 - Brood met roomboter
 - Gemengde salade
 - Vietnamese kiploempia met chilisaus
 - Nasi met kipsaté en satésaus
 - Atjar en kroepoek
 - Udon noedels met garnalen
 - Noedels met bamboescheuten en Shiitake
 - Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange
 
MEDITERRAANS BUSINESSBUFFET
€ 27,00 p.p.
Vanaf 20 personen
Duur: 1 uur
Businessbuffet geserveerd in onze lounge, bestaande uit:
- Tomatensoep
 - Brood met aïoli en salsa
 - Salade caprese
 - Gemengde salade
 - Zeebaars met witte wijnsaus
 - Kipdijfilet met tomatensaus en groenten
 - Cannelloni spinazie overbakken met kaas
 - Patatas Bravas met aïoli
 - Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange
 
UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN
- Verse fruitsalade
 - Chocolademousse
 - Slagroomsoesjes
 - IJskar met 2 soorten schepijs, hoorntjes, slagroom, sausjes en toppings
 
€ 7,00 p.p.
Driegangenmenu à € 44,00 p.p.
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert 
Viergangenmenu à € 49,00 p.p.
Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert
Bij groepen tot 40 personen kunt u van tevoren 2 voorgerechten, (2 soepen), 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten kiezen. Wij zorgen voor menukaartjes zodat uw gasten uit deze gerechten kunnen kiezen op de avond zelf.
Bij groepen groter dan 40 personen verzoeken wij u vooraf één keuze per gang te maken.
DRANKEN-ARRANGEMENT
Gedurende het diner kunt u gebruikmaken van ons standaard drankenarrangement.
2 uur € 19,00 p.p.
3 uur € 23,00 p.p.
4 uur € 27,00 p.p.
5 uur € 31,00 p.p.
U en uw gasten kunnen gedurende de afgesproken tijd onbeperkt genieten van onze huiswijnen, bier, frisdranken, water, vruchtensappen, koffie en thee.
Bij een verlenging wordt € 5,- per half uur per persoon berekend.
BUFFET VALK
€39,00 p.p.
Vanaf 50 personen
Duur: 2uur
Voorgerechten:
- Brood met pesto en tomatensalsa
 - Coburgerham met meloen
 - Blokjes truffelkaas
 - Gerookte makreel met mosterd-dillesaus en rucola
 - Gemarineerde olijven
 - Chorizo
 - Groentebouillon
 - Gerookte zalm met kappertjes en 
cocktailsaus - Gerookte forel met remouladesaus
 - Rosbief met grove mosterdmayonaise
 - Paté met mangochutney
 - Kaasplank met streekkazen, stroop, honing, noten en druiven
 
Salades:
- Gemengde sla met 2 soorten dressings
 - Tomatensalade met basilicum
 - Komkommersalade met dille
 - Hollandse koolsalade met wortel
 - Romige aardappelsalade
 
Hoofdgerechten:
- Zalmfilet in witte wijnsaus en sugarsnaps
 - Varkenshaas in pepersaus
 - Limburgs zuurvlees
 - Gegrilde kipdijfilet met mosterdsaus
 - Cannelloni met ricotta-spinazie (v)
 - Aardappelgratin
 - Sperziebonen en Parijse wortels
 
Desserts:
- Verschillende soorten ijs
 - Vers fruit
 - Huisgemaakt plaatgebak
 - Slagroomsoesjes
 - Diverse sausjes en toppings
 - Slagroom
 
BUFFET HOOM
€44,00 p.p.
Vanaf 50 personen
Duur: 2uur
Voorgerechten:
- Brood met pesto en tomatensalsa
 - Coburgerham met meloen
 - Gerookte makreel
 - Blokjes truffelkaas
 - Gemarineerde olijven
 - Chorizo
 - Tomatensoep
 - Roze garnalen met appel en venkel
 - Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en 
zongedroogde tomaten - Gepocheerde zalmfilet met cocktailsaus
 - Paté met vruchtencompôte
 - Kaasplank met streekkazen, stroop, honing, noten en druiven
 
Salades:
- Gemengde sla met 2 soorten dressings
 - Salade caprese
 - Komkommersalade met dille
 - Tabouleh salade
 - Aardappelsalade met krokante spekjes en bieslook
 - Bietensalade met olijfolie, knoflook en geitenkaas
 - Ceasar salade met kippendij, ei, croutons, Parmezaanse kaas
 - Pastasalade met zongedroogde tomaten
 
Hoofdgerechten:
- Braadstuk van varkens procureur met champignonroomsaus
 - Parelhoenderfilet met pepersaus
 - Biefstukreepjes in rode wijnsaus
 - Zeebaars met gesmoorde groenten en Hollandaisesaus
 - Pasta met in knoflook gebakken scampi’s
 - Aardappelpuree met truffel
 - Seizoensgroenten
 
Desserts:
- Verschillende soorten ijs
 - Huisgemaakt plaatgebak
 - Chocolademousse
 - Panna cotta
 - Vers fruit
 - Warme chocolade
 - Slagroomsoesjes
 - Diverse sausjes en toppings
 - Slagroom
 
UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN
- Getrancheerde ossenhaas met pepersaus à € 6,- p.p.
 - Getrancheerd kalfsgebraad met Provençaalse kruiden à € 5,- p.p.
 - Puntzakje friet met mayonaise à € 3,- p.p.
 - Popcornmachine met zoete popcorn à € 1,50 p.p.
 
DRANKEN-ARRANGEMENT
Gedurende het diner kunt u gebruikmaken van ons standaard drankenarrangement.
2 uur € 19,00 p.p.
3 uur € 23,00 p.p.
4 uur € 27,00 p.p.
5 uur € 31,00 p.p.
U en uw gasten kunnen gedurende de afgesproken tijd onbeperkt genieten van onze huiswijnen, bier, frisdranken, water, vruchtensappen, koffie en thee.
Bij een verlenging wordt € 5,- per half uur per persoon berekend.
DINERBUFFET MET LIVE-COOKING IN ONS BUFFETRESTAURANT
€ 46,00 p.p.
Vanaf 45 personen
Duur: 2,5 uur
Van maandag tot en met donderdag** serveren wij op aanvraag een uitgebreid dinerbuffet met Live-Cooking in ons buffetrestaurant, bestaande uit:
Het buffet zal bestaan uit;
- Wisselend aanbod van koude en warme gerechten, gemaakt van dagverse (seizoens)producten
 - Rijkelijk gegarneerde salades
 - Soep van de dag
 - À la minute bereide vlees- en visgerechten
 - Bijpassende garnituren
 - Vers gekookte pasta's en heerlijke pizza`s uit de Italiaanse steenoven
 - Smulbuffet met frietjes en snacks
 - Luxe dessertbuffet met huisgemaakte zoetigheden, verschillende soorten schepijs en een chocoladefontein
 - Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, bier, huiswijnen, jus d`orange en diverse vruchtensappen= Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, Swinckels tapbier en huiswijnen
 
* Op feestdagen gelden er afwijkende tarieven. 
** Op vrijdag, zaterdag en zondagavond kunt u met kleine gezelschappen deelnemen aan ons reguliere dinerbuffet met Live-Cooking. 
*** Op zondagen kunt u ook, vanaf 12.30 uur, bij ons terecht voor ons reguliere brunchbuffet.
Prijs buffet € 44,00 p.p.
Vanaf 50 personen
Duur: 2uur
Inhoud buffet;
 
Voorgerechten
- Carpaccio met truffelmayonaise en pijnboompitjes
 - Truffelsalami, fuet, gerookteham en Chorizo
 - Salade caprese (tomaat, mozzarella en basilicum)
 - Gemarineerde olijven met gedroogde tomaat
 - Garnalensalade met tropische saus en mango
 - Gerookte makreel
 - Gerookte forel
 - Kaasplank met verschillend kaassoorten en passende garnituren
 
Hoofdgerechten
- Gerookte varkensprocureur met BBQ-saus
 - Rib eye, rozemarijn-knoflook
 - Kipsaté met satésaus
 - Spareribs piri piri
 - Gamba in chili olie
 - Zalm zijdes op houten plank en verse kruiden
 - Gepofte aubergine met tzaziki
 - Geroosterde bloemkool
 - Groenten ratatouille
 - Krielaardappel uit de oven met rozemarijn en tijm
 
Salades
- Tabouleh salade
 - Aardappelsaladesalade
 - Pastasalade
 - Rauwkostsalade
 - Gemengde sla soorten
 - Tomaat en komkommer
 - Olijfolie en balsamico azijn
 
Dessert
- Witte en bruine chocolademousse
 - Vers fruitsalade
 - ijskar met sorbetijs
 - Ananas met mint (warm)
 - Watermeloen
 - Diverse longeurs
 - Tiramisu
 - Slagroom soesjes
 
Wilt u reserveren? U kunt online een reseveringsaanvraag doen.