Frans buffet vrijdag 20 maart

Frans buffet bij Van der Valk Stein-Urmond

Laat u meevoeren naar de verfijnde smaken van Frankrijk tijdens ons Frans buffet. Een culinaire avond vol klassiekers uit de Franse keuken, waar traditie, comfort en elegantie samenkomen.

Van rijkgevulde voorgerechten en geurige soepen tot live cooking en onweerstaanbare desserts – une vraie expérience française.

U wordt welkom geheten met een feestelijk Frans aperitief, namelijk de St Germain Spritz. Vervolgens kunt u genieten van onderstaande specialiteiten.

Soepen

Begin de avond met een romige aardappel-preisoep of kies voor de klassieke Franse uiensoep, rijk van smaak en heerlijk verwarmend.

Koude voorgerechten

Ontdek een uitgebreide selectie Franse voorgerechten. Geniet van een fromage & charcuterie plank met onder andere Brie, Camembert en Roquefort, aangevuld met saucisson en gerookte ham.

Daarnaast staan er klassiekers klaar zoals quiche Lorraine, salade Niçoise, oeufs mayonnaise (gevulde eieren), carpaccio met cornichons en Franse kaas en een frisse garnalensalade met crème fraîche.
Ook kunt u zelf uw steak tartare samenstellen. Uiteraard geserveerd met diverse soorten brood, tapenades en rauwkost.

Salades & frisse bites

Ons saladebuffet biedt een frisse afwisseling met onder andere aardappelsalade, knapperige rauwkost en diverse huisgemaakte smeersels, perfect als lichte start of als aanvulling op de warme gerechten.

Warme gerechten

Laat u verleiden door de rijke smaken van de Franse keuken. Het buffet serveert klassieke stoofgerechten zoals bœuf bourguignon en coq au vin, een malse gigot d’agneau en een geurige visschotel à la bouillabaisse.
Als bijgerechten vindt u onder andere pommes de terre dauphinoise, ratatouille, champignons à la Café de Paris, verse gestoomde groenten en andere seizoensspecialiteiten.

Live Cooking

Onze chefs bereiden à la minute heerlijke gerechten. Kies uit lamskoteletjes en biefstuk, geserveerd met onder andere een klassieke bearnaisesaus. Ook aan de visliefhebbers is gedacht met diverse vissoorten van de plancha, zoals zalm, grote garnalen en zeebaars.

Het zoete slot

Sluit de avond af met een uitgebreid Frans dessertbuffet. Geniet van crème brûlée, mousse au chocolat, clafoutis met kersen, tarte tatin, profiteroles, kleurrijke macarons en een frisse fruitsalade met madeleines. Een zoete afsluiting zoals alleen de Franse patisserie die kent.

Vrijdag 20 maart 2026 | Aanvang: 18:00 uur
Prijs volwassenen € 46,- p.p. (all-in)  
Prijs voor kinderen 4 t/m 11 jaar € 23,- (all-in)

.