Van der Valk Sport Center

Fysio Urmond & Fysiotherapie Bart Urlings

Van der Valk Sport Center werkt samen met twee gerenommeerde fysiopraktijken, te weten Fysio Urmond en Fysiotherapie Bart Urlings.

Wanneer fysiotherapie?

Klachten waarmee patiënten bij een fysiotherapeut komen zijn zeer uiteenlopend. Dit kan variëren van pijnklachten, moeite met of beperkingen bij bewegen tot krachtsverlies, verminderde conditie en ademhalingsproblemen. Klachten kunnen ontstaan tijdens het werk, klussen of tuineren, tijdens sporten, door een ongeval, door ‘ouder worden’, na een operatie of spontaan zonder duidelijke oorzaak.
De fysiotherapeut is ‘specialist in bewegen’. Bij problemen met bewegen is de fysiotherapeut uw aanspreekpunt. Hij adviseert en behandelt waar mogelijk. Dit kunnen klachten en blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten betreffen. Maar ook patiënten met functiestoornissen aan het zenuwstelsel, de bloedvaten, het hart en de longen kunnen worden behandeld.
Actief revalideren en trainen zijn van groot belang wanneer u werkt aan uw herstel. Onder deskundige begeleiding van uw fysiotherapeut en aan de hand van een individueel voor u opgesteld oefenprogramma werkt u aan uw herstel. Dit programma wordt afgestemd op uw persoonlijke verwachtingen, doelstellingen en de ernst van uw klacht of blessure. De fysiotherapeut begeleidt, corrigeert en coacht.

De keuze voor het te volgen behandelbeleid zal worden gemaakt naar aanleiding van een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek en wordt gelijk in het eerste consult met de patiënt besproken.

U wordt met uw klacht verwezen door een huisarts of specialist, maar u kunt ook zonder verwijsbrief bij ons terecht. Fysiotherapie is direct toegankelijk. Tijdens het eerste consult wordt dor middel van een screening beoordeeld of u in aanmerking komt voor fysiotherapie.

Veel voorkomende klachten en aandoeningen waarbij ondersteuning van de fysiotherapeut wordt ingeroepen zijn:

De therapeuten van Fysio Urmond maken gebruikt van de volgende specialisaties:

Fysiotherapie Bart Urlings is gespecialiseerd in;

Contact

U kunt persoonlijk, telefonisch en via de website een afspraak maken.

Fysio Urmond Fysiotherapie Bart Urlings
T. 046-4333895 M.06-21810911 T. 046-4332600 M:06-26882515
I. www.fysiourmond.nl     I. www.fysiotherapieurmond.nl
E.info@fysiourmond.nl E. info@fysiotherapieurmond.nl