Meetings & Events

Vergaderen

Van der Valk Hotel Stein-Urmond is gespecialiseerd in zakelijke en feestelijke ontmoetingen. Een ruime gratis parking en een centrale ligging staan garant voor een uitstekende bereikbaarheid. Onze 19 multifunctionele zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 750 personen variërend van 30 m2 tot 690 m2. Het merendeel van de zalen zijn voorzien van moderne “technische” faciliteiten zoals een ingebouwde beamer en automatisch projectiescherm. Van vergadering en cursus tot feestavond: efficiëntie staat voorop.

U heeft het druk, en het voorbereiden en organiseren van een evenement, hybride events, zakelijk culinair, condoleance kost daarbij ook nog eens veel kostbare tijd en energie. Huur een van onze zalen en de medewerkers van de afdeling 046 Meetings & Events helpen u graag voorafgaand, tijdens en na de bijeenkomst met alle zaken waar u geen tijd voor heeft, zodat u alleen nog maar bezig hoeft te zijn met datgene waar u goed in bent! 

Een geslaagd feest begint met een geschikte locatie, gastvrije service en flexibiliteit. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk, jubileum of bedrijfsfeest; door onze ruime ervaring en vele mogelijkheden is ieder evenement bij ons in goede handen.

Vier de liefde!

Trouwen

Vier de liefde!

Uw bruiloft is zonder twijfel één van de mooiste dagen van uw leven. Natuurlijk wilt u dat deze dag tot in de puntjes is verzorgd. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om van uw trouwfeest een onvergetelijke dag te maken. Voor u én voor uw gasten!

Mixing sport en Business

Sport

Mixing sport en Business

Start uw vergadering met frisse energie door hier een sportief tintje aan toe te voegen.Het Van der Valk Sport Center biedt daarom extra groepslessen aan gedurende de ochtenduren Van der Valk Hotel Stein-Urmond beschikt over een ruime ervaring in het verzorgen van een gebalanceerde sportmaaltijd.