Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Stein-Urmond

Gezellig samen logeren bij Van der Valk Hotel Stein-Urmond als gezin. Onze ruime familie suite is een feest voor gezinnen met kinderen. De kamer is voorzien van alle comfort met onder meer een heerlijke bank, Kingsize bed en een geweldig stapelbed. Vanuit het stapelbed hebben 2 kinderen de beschikking over een EIGEN televisie met play-station (borg)! Hoe leuk is dat?

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes! Van dierentuinbezoek, o.a. GaiaZOO tot sneeuwpret in SnowWorld. Het verkennen van de omgeving, een ritje op de stoomtrein of een bezoek aan het 3-landenpunt. Binnen onze hotels kun je genieten van live-cooking buffetten en is er een speelhoek voor de kleintjes.