Kerstbrunch & buffet met Live-Cooking
Brunch met Live-Cooking 25 & 26 december
Op Eerste en Tweede Kerstdag serveren wij een uitgebreid luxe brunchbuffet met Live-Cooking.U wordt welkom geheten met een glaasje “bubbels”. Diverse soepen en voorgerechten zijn er in buffetvorm. De warme gerechten worden “live” door onze koks voor u klaargemaakt. Als dessert heeft u de keuze uit diverse zoete lekkernijen en ijs. Dit alles aangevuld met onze chocoladefontein!
Prijzen op 25 & 26 decmeber.
Volwassenen: € 90,00 p.p.
Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 35,00 p.k.
Kinderen 4 t/m 7 jaar: € 25,00 p.k.
*De prijzen voor het buffet zijn inclusief ons standaard drankenarrangement, bestaande uit; frisdranken, bier, water, huiswijnen, vruchtensappen, koffie & thee.
Dinerbuffet met Live-Cooking 24, 25 & 26 december
Op Kerstavond;
Volwassenen: € 80,00 p.p.
Kinderen: 9 t/m 11 jaar: € 35,00 p.k.
Kinderen: 4 t/m 8 jaar: € 25,00 p.k.
Eerste & tweede Kerstdag;
Volwassenen: € 90,00 p.p.
Kinderen: 9 t/m 11 jaar: € 35,00 p.k.
Kinderen: 4 t/m 8 jaar: € 25,00 p.k.
Prijzen zijn inclusief de dranken uit ons standaard drankenarrangement.
Wilt u online een tafel reserveren? Klik dan hier om een tafel te reserveren.
Wij kijken uit naar uw komst!
BROODBUFFET
- Breekbrood
- Focaccia
- Kerststol* (*uitsluitend tijdens de brunch)
- Aioli, pesto en hummus
VOORGERECHTEN
- Verse oesters
- Garnalensalade met appel en dille
- Gepocheerde zalm met cocktailsaus
- Gerookte forel met remouladesaus
- Gerookte zalm
- Pittige makreel met zoetzure komkommer
- Salami Romana en fuet
- Parmaham met meloen
- Hertenham met veenbessencompote
- Roompaté met perencompote
- Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
- Salade caprese met pesto (vegetarisch)
- Maak je eigen poke bowl
SALADES
- Aardappelsalade
- Caesar salade met kip en croutons
- Huzarensalade
- Salade van parelcouscous, zongedroogde tomaatjes en pecannoten
- Pastasalade met tomaten dressing
- Koolsalade met wortel
- Gemengde salade
- Tomaat en komkommer
SOEPEN
- Romige bospaddenstoelensoep met truffel
- Groentebouillon met fijngesneden groenten
KINDERHOEK
- Diverse snacks, friet, sausjes, appelmoes en kinderpizza’s en pasta
LIVE-COOKING
- Lamskoteletjes, hertenbiefstuk, biefstuk en eendenborst met peper-, rode wijn-, champignonroom-, en bearnaisesaus
- Kreeft met salsa verde
- Scampi, zeebaarsfilet en zalm met Hollandaise-, witte wijn-, en een limoen botersaus
- Linguine met rucola, bereidt in een halve Parmezaanse kaas
- Pizza`s uit onze steenovens
- Gerookte procureur
- Kiprolade gesneden aan het buffet
Warme gerechten
- Gemengde groenten
- Aardappelgratin met truffel
- Krieltjes met knoflook en rozemarijn
- Konijn op Limburgse wijze
- Stoofpeertjes en rode kool
- Paddenstoelen schotel uit de steenoven (vegetarisch)
- Roerei met spek (uitsluitend tijdens brunch)
- Kippenpastei met bladerdeegbakjes
- Buikspek (uitsluitend tijdens diner)
- Wildstoverij (uitsluitend tijdens diner)
- Pompoenrisotto met geitenkaas en noten
Kaasplank
- Parmezaanse kaas
- Truffelkaas
- Trappistenkaas
- Brie
- Fourme d’Ambert
- Stroop, druiven en diverse noten
DESSERTS
- Diverse soorten schepijs
- Vers fruit
- Witte- en donkere chocolademousse
- Panna cotta met vruchtencoulis
- Slagroom
- Mini brownies
- Profiteroles
- Tiramisu
- Macaron toren
- Glaasje met mousse van speculaas en aardbei
- Diverse soorten taart en cake
- Chocolade fontein
- Bak je eigen wafel
- Warm appelgebak
- Vers gebakken popcorn