Kerstbrunch & buffet met Live-Cooking

Brunch met Live-Cooking 25 & 26 december

Op Eerste en Tweede Kerstdag serveren wij een uitgebreid luxe brunchbuffet met Live-Cooking.U wordt welkom geheten met een glaasje “bubbels”. Diverse soepen en voorgerechten zijn er in buffetvorm. De warme gerechten worden “live” door onze koks voor u klaargemaakt. Als dessert heeft u de keuze uit diverse zoete lekkernijen en ijs. Dit alles aangevuld met onze chocoladefontein!

Prijzen op 25 & 26 decmeber.  
Volwassenen: € 90,00 p.p.
Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 35,00 p.k.
Kinderen 4 t/m 7 jaar:  € 25,00 p.k.

*De prijzen voor het buffet zijn inclusief ons standaard drankenarrangement, bestaande uit; frisdranken, bier, water, huiswijnen, vruchtensappen, koffie & thee.

Dinerbuffet met Live-Cooking 24, 25 & 26 december

Op Kerstavond;
Volwassenen: € 80,00 p.p.
Kinderen: 9 t/m 11 jaar: € 35,00 p.k.
Kinderen: 4 t/m 8 jaar: € 25,00 p.k.

Eerste & tweede Kerstdag;
Volwassenen: € 90,00 p.p.
Kinderen: 9 t/m 11 jaar: € 35,00 p.k.
Kinderen: 4 t/m 8 jaar: € 25,00 p.k.

Prijzen zijn inclusief de dranken uit ons standaard drankenarrangement.
Wilt u online een tafel reserveren? Klik dan hier om een tafel te reserveren. 
Wij kijken uit naar uw komst!

 

Inhoud Kerstbuffet met Live-Cooking

BROODBUFFET

  • Breekbrood
  • Focaccia
  • Kerststol* (*uitsluitend tijdens de brunch)
  • Aioli, pesto en hummus

VOORGERECHTEN

  • Verse oesters
  • Garnalensalade met appel en dille
  • Gepocheerde zalm met cocktailsaus
  • Gerookte forel met remouladesaus
  • Gerookte zalm
  • Pittige makreel met zoetzure komkommer
  • Salami Romana en fuet
  • Parmaham met meloen
  • Hertenham met veenbessencompote
  • Roompaté met perencompote
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
  • Salade caprese met pesto (vegetarisch)
  • Maak je eigen poke bowl

SALADES

  • Aardappelsalade
  • Caesar salade met kip en croutons
  • Huzarensalade
  • Salade van parelcouscous, zongedroogde tomaatjes en pecannoten
  • Pastasalade met tomaten dressing
  • Koolsalade met wortel
  • Gemengde salade
  • Tomaat en komkommer

SOEPEN

  • Romige bospaddenstoelensoep met truffel
  • Groentebouillon met fijngesneden groenten

KINDERHOEK

  • Diverse snacks, friet, sausjes, appelmoes en kinderpizza’s en pasta

LIVE-COOKING

  • Lamskoteletjes, hertenbiefstuk, biefstuk en eendenborst met peper-, rode wijn-, champignonroom-, en bearnaisesaus
  • Kreeft met salsa verde
  • Scampi, zeebaarsfilet en zalm met Hollandaise-, witte wijn-, en een limoen botersaus
  • Linguine met rucola, bereidt in een halve Parmezaanse kaas
  • Pizza`s uit onze steenovens
  • Gerookte procureur
  • Kiprolade gesneden aan het buffet

 Warme gerechten

  • Gemengde groenten
  • Aardappelgratin met truffel
  • Krieltjes met knoflook en rozemarijn
  • Konijn op Limburgse wijze
  • Stoofpeertjes en rode kool
  • Paddenstoelen schotel uit de steenoven (vegetarisch)
  • Roerei met spek (uitsluitend tijdens brunch)
  • Kippenpastei met bladerdeegbakjes
  • Buikspek (uitsluitend tijdens diner)
  • Wildstoverij (uitsluitend tijdens diner)
  • Pompoenrisotto met geitenkaas en noten

Kaasplank

  • Parmezaanse kaas
  • Truffelkaas
  • Trappistenkaas
  • Brie
  • Fourme d’Ambert
  • Stroop, druiven en diverse noten

DESSERTS

  • Diverse soorten schepijs
  • Vers fruit
  • Witte- en donkere chocolademousse
  • Panna cotta met vruchtencoulis
  • Slagroom
  • Mini brownies
  • Profiteroles
  • Tiramisu
  • Macaron toren
  • Glaasje met mousse van speculaas en aardbei
  • Diverse soorten taart en cake
  • Chocolade fontein
  • Bak je eigen wafel
  • Warm appelgebak
  • Vers gebakken popcorn