Hotel Stein Urmond blijft geopend met aangepaste maatregelen

Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in hotel Stein-Urmond. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. 

Graag vragen wij u rekening te houden met onderstaande aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. 

Onze aangepaste maatregelen

 • Ons hotel blijft geopend, alleen voor hotelgasten. 
 • Er geldt een mondkapjesplicht in het gehele hotel behalve op de hotelkamer
 • Het restaurant is gesloten ook voor hotelgasten.
  Hotelgasten kunnen ontbijt-, lunch- en dinergerechten to go bestellen en afhalen bij
  onze to-go balie
 • Het terras is dagelijks geopend tussen 09.00 - 20.00 uur. Wel rekening houdend met de geldende voorwaarden. Zo zijn er vaste zitplaatsen en zelfbediening is niet toegestaan. Aan een tafel zitten maximaal 2 personen. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar, dan mogen er meer mensen aan een tafel. Bezoekers kunnen binnen betalen, naar het toilet of gebruik maken van de garderobe. Binnen is een mondkapje verplicht.
 • Fitness is geopend, echter alleen voor individuele trainingen.
 • Onze zalen blijven geopend voor zakelijke bijeenkomsten tot max 30 personen per ruimte.
 • Bestellen en afhalen van alcoholische dranken kan tussen 12:00 en 20:00
Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

 

Restaurant & hotelbar zijn vanaf 5 juni weer geopend

Restaurant & hotelbar
Het restaurant en de hotelbar zijn vanaf 5 juni weer geopend, er geldt een maximale capaciteit van 50 personen per ruimte.

Terras is open
U bent vanaf 09.00 uur tot 22.00 uur welkom. Er gelden wel nog een aantal voorwaarden. Zo zijn er vaste zitplaatsen en zelfbediening is niet toegestaan. Aan een tafel zitten maximaal 4 personen. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar, dan mogen er meer mensen aan een tafel. Bezoekers kunnen binnen betalen, naar het toilet of gebruik maken van de garderobe. Binnen is een mondkapje verplicht.

Hotelgasten
Als hotelgast kunt u gebruik maken van onze to-go service. U kunt voor ontbijt, lunch en diner gerechten bestellen en afhalen bij onze to-go balie. Het is helaas niet mogelijk om de bestellingen aan uw deur te bezorgen omdat roomservice ook niet is toegestaan.

Het bestellen en afhalen van alcoholische dranken is mogelijk tussen 12:00 en 22:00 uur.

Fitness is geopend

Het Sport Center is geopend, onze hotelgasten kunnen daar dus gebruik van maken. 

 


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen metmede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betaal alleen met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk 


 

Veelgestelde vragen

Mag Van der Valk als hotel en restaurant geopend zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om als hotel geopend te zijn. Eet- en drinkgelegenheden in het restaurant zijn helaas gesloten. Er is wel een To-Go optie. Gasten mogen wel dranken en maaltijden afhalen. 

Is het bezoeken van een Van der Valk hotel veilig?
Van der Valk neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel zodat dit gewaardborgd kunt worden. 
Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Kan ik als hotelgast gebruik maken van de restaurant voorzieningen? 
Nee, als hotelgast mag u voorlopig geen gebruik maken van het restaurant. Ons terras is wel tussen 09.00 - 20.00 uur geopend.

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Roomservice is helaas niet mogelijk wel hebben wij een To-Go optie zodat u de dranken en of maaltijden mee kunt nemen naar uw kamer.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?

 • Het Sport Center ( geen groepslessen)
 • Fiets- scooter en E-chopper verhuur

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Jazeker! Via onze receptie kunt u e-bikes huren.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
U kunt uw boeking kostenloos annuleren of wijzigen tot 12:00 uur op de dag van aankomst. Indien de annulering geschiedt na 12.00 uur wordt 100% van de reserveringswaarde van de eerste overnachting in rekening gebracht. In het geval van een non-refundable boeking, kunt u uw boeking niet kostenloos annuleren/wijzigen. Bij het annuleren of wijzigen van deze boeking worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Kan ik op de dag van aankomst mijn boeking wijzigen als ik verkouden ben of hoest?
Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Uiteraard denken wij dan met u mee in de vorm van een passende oplossing.