Technisch uitzend- en detacheringsbureau

Proton Engineering B.V. is een gespecialiseerd technisch uitzend- en detacheringsbureau voor de elektro- en installatietechniek. Vanuit onze locaties Eindhoven en Urmond zorgen wij, al ruim 15 jaar, voor het juiste personeel op de juiste plek. Als uitzend- en detacheringsbureau richten wij ons vooral op de voorbereiding en uitvoering van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties (kantoren, ziekenhuizen en zorginstellingen, woningen, zonnepanelen, CV installaties, klimaat installaties, sanitair etc.) en industriële automatisering (paneelbouw, meet- en regeltechniek, machinebouw etc.). Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in Limburg en Brabant. 

Proton Engineering levert flexibel inzetbaar Nederlands en buitenlands personeel, zowel op uitvoerend als op kader niveau. Onze medewerkers werken al geruime tijd voor ons, ze zijn flexibel en weten wat er bij de opdrachtgever wordt gevraagd. Door een goede balans tussen werk en privé zaken te creëren, komt iedereen goed tot zijn recht en dat merken zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers.
Nadere informatie over onze diensten, vacatures evenals contactgegevens kunt u vinden op onze website www.proton-engineering.nl.