HOOM Valentijn-Box
14 februari, Valentijnsdag. De meest romantische dag van het jaar én de perfecte gelegenheid om uw partner te verrassen. Bent u op zoek naar een leuk, romantisch Valentijns cadeau? Kies dan onze HOOM Valentijn-Box. Onze chef-kok heeft deze box met veel liefde samengesteld. Aan de hand van de ingesloten instructie zet u in een handomdraai een heerlijk 4-gangendiner op tafel.
De prijs is € 32,50 p.p. incl een fles bubbles per 2 menu’s.
Te bestellen (minimaal 24 uur van te voren) tot en met vrijdag 11 februari18.00 uur via onderstaand formulier of via T. 046-4269030.
De boxen zijn af te halen vanaf 11.00 uur op 11 t/m 14 februari in ons restaurant HOOM.
Staat u liever niet zelf in de keuken? Reserveer dan een tafeltje in ons restaurant. Onderstaand menu serverer wij, gedurende het Valentijns weekend, voor € 42,50 p.p.
Wilt u er liever helemaal even uit? Reserveer dan ons Valentijns-arrangement.
VOORGERECHTEN
Brood
- Steenovenbroden
- Stokbrood
- Breekbrood
- Focaccia
- Boter, aioli en tapenades
- Kerstbrood (uitsluitend tijdens de brunch)
Vis
- Gepocheerde zalm met cocktailsaus
- Gerookte zalm mosterd-dillesaus en kappertjes
- Pepermakreel met remouladesaus
- Gerookte forel met cocktailsaus
- Noorse garnalensalade met appel en venkel
- Haring met ui
- Tonijnsalade met paprika en ui
Vlees
- Parmaham met meloen
- Gerookte kipfilet met mosterdsaus
- Hertenham met veenbessen
- Diverse soorten wildpaté met perencompôte
- Carpaccio met rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
- Spinata romana, fuet en chorizo
- Olijven en zongedroogde tomaatjes
SOEPEN & SALADES
Salades
- Gemengde salade
- Komkommer en tomaat
- Rode biet met geitenkaas en cashewnoten
- Aardappelsalade
- Huzarensalade
- Waldorfsalade
- Couscoussalade
- Pastasalade met tomaat
Soepen
- Romige knolselderijsoep met truffel
- Runderbouillon met fijngesneden groenten en rode port
- Tomatensoep
Kaasplank
- Parmezaan
- Truffelkaas
- Grottenkaas
- Brie
- Fourme d’Ambert
- Stroop, druiven en diverse noten
Soepen
- Romige knolselderijsoep met truffel
- Runderbouillon met fijngesneden groenten en rode port
- Tomatensoep
WARME GERECHTEN
Limburgse gerechten
- Konijn op Limburgse wijze
- Rode kool, Spruitjes
- Krielaardappels uit de oven
- Zalm met witte wijnsaus
- Varkenshaas met champignon roomsaus
- Kippenpasteitje met bladerdeegbakje (alleen tijdens brunch)
- Roerei en spek (alleen tijdens de brunch)
A la minute gesneden
- Beenham aan het bot à la minute gesneden met honing whiskysaus
- Van het stuk gesneden; Picanha met truffelolie
- Pommes duchesse
- Grove groente melange
- Bearnaisesaus
- Groene pepersaus
Mediterrane gerechten
- Pasta met groenten en tomatensaus (vega)
- Aardappelgratin met rozemarijn
- Zeebaars met pestosaus en tijm
- Lamsbout met ratatouille
Oosterse gerechten
- Kipreepjes op oriëntaalse wijze
- Groente curry met tofu (vega)
- Grote garnalen met noedels, roerbakgroenten in een zoetzure saus
- Buikspek in Oosterse marinade
- Rijst, kroepoek en gefrituurde uitjes
KINDERHOEK/SNACKCORNER
- Tomatensoep
- Diverse snacks
- Frietjes, sausjes en appelmoes
DESSERTS
- Schepijs
- Slagroom
- Warme kersen
- Chocoladefontein
- Vers fruitsalade
- Diverse soorten chocolademousse
- Mini tartelette
- Profiteroles
- Diverse soorten kleine gebakjes
- Popcornmachine met verse popcorn