HOOM Valentijn-Box

14 februari, Valentijnsdag. De meest romantische dag van het jaar én de perfecte gelegenheid om uw partner te verrassen. Bent u op zoek naar een leuk, romantisch Valentijns cadeau? Kies dan onze HOOM Valentijn-Box. Onze chef-kok heeft deze box met veel liefde samengesteld. Aan de hand van de ingesloten instructie zet u in een handomdraai een heerlijk 4-gangendiner op tafel.

De prijs is € 32,50 p.p. incl een fles bubbles per 2 menu’s.
Te bestellen (minimaal 24 uur van te voren) tot en met vrijdag 11 februari18.00 uur via onderstaand formulier of via T. 046-4269030.

De boxen zijn af te halen vanaf 11.00 uur op 11 t/m 14 februari in ons restaurant HOOM.

Staat u liever niet zelf in de keuken? Reserveer dan een tafeltje in ons restaurant. Onderstaand menu serverer wij, gedurende het Valentijns weekend, voor € 42,50 p.p.

Wilt u er liever helemaal even uit? Reserveer dan ons Valentijns-arrangement.

Inhoud Winterdroombuffet

VOORGERECHTEN

Brood

  • Steenovenbroden
  • Stokbrood
  • Breekbrood
  • Focaccia
  • Boter, aioli en tapenades
  • Kerstbrood (uitsluitend tijdens de brunch)

Vis

  • Gepocheerde zalm met cocktailsaus
  • Gerookte zalm mosterd-dillesaus en kappertjes
  • Pepermakreel met remouladesaus
  • Gerookte forel met cocktailsaus
  • Noorse garnalensalade met appel en venkel
  • Haring met ui
  • Tonijnsalade met paprika en ui

Vlees

  • Parmaham met meloen
  • Gerookte kipfilet met mosterdsaus
  • Hertenham met veenbessen
  • Diverse soorten wildpaté met perencompôte
  • Carpaccio met rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
  • Spinata romana, fuet en chorizo
  • Olijven en zongedroogde tomaatjes

SOEPEN & SALADES

Salades

  • Gemengde salade
  • Komkommer en tomaat
  • Rode biet met geitenkaas en cashewnoten
  • Aardappelsalade
  • Huzarensalade
  • Waldorfsalade
  • Couscoussalade
  • Pastasalade met tomaat

  Soepen

  • Romige knolselderijsoep met truffel
  • Runderbouillon met fijngesneden groenten en rode port
  • Tomatensoep

Kaasplank

  • Parmezaan
  • Truffelkaas
  • Grottenkaas
  • Brie
  • Fourme d’Ambert
  • Stroop, druiven en diverse noten

Soepen

  • Romige knolselderijsoep met truffel
  • Runderbouillon met fijngesneden groenten en rode port
  • Tomatensoep


WARME GERECHTEN

Limburgse gerechten

  • Konijn op Limburgse wijze
  • Rode kool, Spruitjes
  • Krielaardappels uit de oven
  • Zalm met witte wijnsaus
  • Varkenshaas met champignon roomsaus
  • Kippenpasteitje met bladerdeegbakje (alleen tijdens brunch)
  • Roerei en spek (alleen tijdens de brunch)

A la minute gesneden

  • Beenham aan het bot à la minute gesneden met honing whiskysaus
  • Van het stuk gesneden; Picanha met truffelolie
  • Pommes duchesse
  • Grove groente melange
  • Bearnaisesaus
  • Groene pepersaus

Mediterrane gerechten

  • Pasta met groenten en tomatensaus (vega)
  • Aardappelgratin met rozemarijn
  • Zeebaars met pestosaus en tijm
  • Lamsbout met ratatouille

Oosterse gerechten

  • Kipreepjes op oriëntaalse wijze
  • Groente curry met tofu (vega)
  • Grote garnalen met noedels, roerbakgroenten in een zoetzure saus
  • Buikspek in Oosterse marinade
  • Rijst, kroepoek en gefrituurde uitjes

 KINDERHOEK/SNACKCORNER

  • Tomatensoep
  • Diverse snacks
  • Frietjes, sausjes en appelmoes

DESSERTS

  • Schepijs
  • Slagroom
  • Warme kersen
  • Chocoladefontein
  • Vers fruitsalade
  • Diverse soorten chocolademousse
  • Mini tartelette
  • Profiteroles
  • Diverse soorten kleine gebakjes
  • Popcornmachine met verse popcorn

Verplicht veld