HOOM Valentijn-Box

14 februari, Valentijnsdag. De meest romantische dag van het jaar én de perfecte gelegenheid om uw partner te verrassen. Bent u op zoek naar een leuk, romantisch Valentijns cadeau? Kies dan onze HOOM Valentijn-Box. Onze chef-kok heeft deze box met veel liefde samengesteld. Aan de hand van de ingesloten instructie zet u in een handomdraai een heerlijk 4-gangendiner op tafel.

De prijs is € 32,50 p.p. incl een fles bubbles per 2 menu’s.
Te bestellen (minimaal 24 uur van te voren) tot en met vrijdag 11 februari18.00 uur via onderstaand formulier of via T. 046-4269030.

De boxen zijn af te halen vanaf 11.00 uur op 11 t/m 14 februari in ons restaurant HOOM.

Staat u liever niet zelf in de keuken? Reserveer dan een tafeltje in ons restaurant. Onderstaand menu serverer wij, gedurende het Valentijns weekend, voor € 42,50 p.p.

Wilt u er liever helemaal even uit? Reserveer dan ons Valentijns-arrangement.

Paasmenu

Voorgerechten  €15                                            

Rundercarpaccio
Zongedroogde tomaat | pijnboompit | olijven | Parmezaan | truffelmayonaise | balsamicoazijn

Zacht gegaard buikspek
Pastinaak | zoete aardappelpuree | oesterzwam | sesam | vadouvan mayonaise

Tartaar van zalm
Gerookte zalm | tomaat | gele biet | rode bietengel

Lamsham
Groene asperge | knolselderijsalade | gefrituurde peterselie | kruidenolie

Duo van garnaal
Cocktail van Hollandse garnalen | garnalenkroket | wakame | aioli | toast
 
Gegrilde haloumi (v)
Groene asperge | courgettespaghetti | quinoa | vadouvan mayonaise

Soepen  €10                                                             

Aspergesoep (V)
groene asperge | kwartelei | peterselieolie

Runderbouillon
fijne voorjaarsgroenten | bieslookolie

Tomatensoep (V)
Tomatenblokjes | crème fraîche

Hoofdgerechten  €26                                             

Lamsrack (+€5)
Gele wortelpuree | gegrilde courgette | daslookpesto | rozemarijnsaus

Zalmfilet
Pastinaakpuree | zeekraal | gepofte pastinaak | Hollandaisesaus  

Ossobucco
Kalfsschenkel | pappardellepasta | tomaat | koningsoesterzwam | courgette

Tournedos (+€5)
Pompoenpuree | gekonfijte Rosevalaardappel | koningsoesterzwam | pastinaak | rode wijnsaus

Pompoenravioli (V)
Pompoen | oesterzwam | salie | beurre noisette

Varkensprocureur
Paddenstoelenrisotto | pastinaak | shiitake |truffeljus

Schelvis
Kruidenkorst | aubergine | courgette | parelcouscous | citroen witte wijnsaus


Desserts  €10                                                           


Crème brûlée van hazelnoot
Gekarameliseerde noten | nougat ijs

Aardbeien Romanov
Gemarineerde aardbeien | vanille ijs | room | wodka

Kaasplank (+€4)
Brie de meaux | Boeren Juweel | Morbier | Manchego | Gorgonzola | kletzenbrood | kweeperenjam

Dame blanche
Vanille ijs | chocolade | slagroom

Panna cotta van passievrucht
Gepocheerde perzik | witte chocolade ijs

Lunchgerechten (tot 16.00 uur)

BROODJE  RUNDERCARPACCIO   16
Zongedroogde tomaat | pijnboompit | olijven | Parmezaan | truffelmayonaise | balsamicoazijn

BROODJE GEROOKTE ZALM   15
Tomaat | gele biet | komkommer | vadouvan mayonaise

KIPPENRAGOUT   13                                 
Champignons | bladerdeeg | salade | friet

UITSMIJTER   13
Boterhammen | drie spiegeleieren | kleine salade | keuze uit: ham, kaas en/of spek

GARNALENKROKETTEN   14                           
Boterhammen | kleine salade | cocktailsaus

OESTERZWAMKROKETTEN (V)   12
Boterhammen | kleine salade | truffelmayonaise

RUNDVLEESKROKETTEN   12
Boterhammen | kleine salade | mosterdmayonaise

CAESAR SALADE   19
Kippendij | little gem | spek | tomaat | komkommer | Parmezaan | croutons

SALADE VAL-DIEU (V)   17

Val-Dieu | rode biet | oesterzwam | artisjok | sjalot | honing

Verplicht veld