HOOM Live-Cooking Restaurant

In ons buffet-restaurant worden uw gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. Naast een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten, vindt u hier een gevarieerd aanbod streekgerechten en huisgebakken broodsoorten. 

Voor de kinderen is er naast een kinderbuffetje ook een speciale speelhoek gecreëerd. 

Lunchbuffet 

Maandag tot en met vrijdag
Lekker uitgebreid lunchen in ons buffetrestaurant met Live-Cooking. Voor een zakenbespreking of gezellig met de familie lekker uitgebreid lunchen, ons ruime aanbod van zowel koude als warme gerechten heeft voor eenieder wat lekkers. Met keuze uit diverse vers gebakken luxe broodsoorten, ovenverse croissants, beleg en andere lekkernijen. Daarnaast zal onze enthousiaste keukenbrigade voor u klaarstaan om à la minute een stukje vlees of vis te bakken. Kunt u weer vol energie verder met uw dag.

Tijd:

12.00-13.30 maandag tot en met vrijdag
Met uitzondering van vakantieperiodes en feestdagen.

Prijs:

€ 22,00 p.p. (all-in)
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 15,50 (all-in)
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis

Dinerbuffet 

À la minute bereide vis- en vleesspecialiteiten van de grill. Vers gekookte pasta's en heerlijke gerechten die voor uw ogen in originele houtgestookte Italiaanse steenovens worden geschoven. Het assortiment wisselt wekelijks en wordt aangepast aan de seizoenen. Voor de kinderen is er een heerlijk smulbuffet met frietjes en snacks. Dit kookspektakel biedt voor ieder wat wils, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de parade van verrassende voorgerechten en het uitgebreide dessertbuffet met huisgemaakte zoetigheden, verschillende soorten schepijs, en een chocoladefontein. 
Laat u verrassen door de Live-Cooking kunsten van onze koks!

Tijd

  • 18.00-21.00 uur op vrijdag (m.u.v. de maand augustus dan serveren wij geen buffet)
  • 18.00-21.00 uur op zaterdag
  • 17.30-20.00 uur op zondag

Prijs

  • € 44,- p.p. (all-in)  
  • Kinderen 4 t/m 11 jaar € 22,00 (all-in)

Allergenen

Heeft u een voedselallergie? Vraag naar onze actuele .
Wij hebben echter geen aparte allergeenvrije keuken waardoor we lichte kruisbesmetting niet voor 100 % kunnen uitsluiten. Houd u hier aub rekening mee indien u zwaar allergisch bent. Wij verzoeken u vriendelijk om te allen tijde bij onze bedieningsmedewerkers aan te geven dat u een allergie heeft.

Reserveren

Wilt u deelnemen aan het Live Cooking Buffet? Reserveer hier uw tafel.

Bekijk ook