Kerst & Oudjaar

Vier de feestdagen bij Hotel Stein-Urmond

De feestdagen komen er weer aan; een tijd om gezellig met familie en vrienden samen te zijn en leuke dingen te ondernemen. Dé tijd dus om lekker verwend te worden en ontspannen te genieten van een verblijf in het sfeervolle tot kerstsfeer gedecoreerde van der Valk Hotel Stein-Urmond. 

Buffetten

Tevens serveren wij dit jaar wederom onze uitgebreide buffetten. Hier kunt u terecht voor zowel de brunch als het diner. Tijdens ons Buffet “DeLuxe” met Live-Cooking, kunt u genieten van de heerlijkste gerechten, die vers voor uw neus bereid worden. 
Op de eerste etage serveren wij ons ons Winterdroom brunch/buffet. In een geheel nieuwe opzet zullen hier diverse klassiekers worden gepresenteerd, aangevuld met verassende nieuwe gerechten.

Kerstmenu

Viert u de Kerst liever iets intiemer? Dan kunt u ook dit jaar weer een gezellig tafeltje reserveren in ons restaurant, waar wij op 1ste en 2de Kerstdag een heerlijk keuze-menu serveren.

Kerstarrangementen

Wilt u er even helemaal tussenuit met de Kerstdagen? Reserveer dan hier één van onze  aantrekkelijk geprijsde Kerstarrangementen.

Oud & Nieuw VOLGEBOEKT!

Een ander prachtig feest is natuurlijk Oud & Nieuw, dat wij weer zullen vieren met een spetterende Sylvesterparty. Live muziek, een grote vuurwerkshow, oliebollen, appelflappen, champagne en natuurlijk heerlijk eten en drinken... Het zijn maar een paar van de onmisbare en fantastische elementen voor misschien wel het mooiste feest van het jaar.

Nieuwjaarsbrunch/buffet

Op 1 januari 2019 kunt u bij ons terecht om te genieten van een uitgebreid Live Cooking Nieuwjaarsbrunch of -Buffet.

Brochure feestdagen

Voor meer informatie en al onze activiteiten kunt u  onze feestdagenbrochure downloaden.

Reserveren

Wilt u tijdens kerst bij ons komen genieten dan kunt u  hier uw tafel reserveren.
Voor meer informatie unt u contact opnemen met ons receptieteam, bereikbaar  via tel. 046-4269030.

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen!

Directie en medewerkers
Hotel Van der Valk Stein-Urmond