Kerst & Oudjaar

Vier de feestdagen bij Hotel Stein-Urmond

De feestdagen komen er weer aan; een tijd om gezellig met familie en vrienden samen te zijn en leuke dingen te ondernemen. Dé tijd dus om lekker verwend te worden en ontspannen te genieten van een verblijf in het sfeervolle tot kerstsfeer gedecoreerde van der Valk Hotel Stein-Urmond. 

In verband met het Coronavirus is het echter (nog) niet zeker dat wij onze kerst-activiteiten kunnen organiseren zoals u dat van ons gewend bent. U kunt echter wel onder voorbehoud een reservering plaatsten.

Buffetten

Tevens serveren wij dit jaar wederom onze uitgebreide buffetten. Hier kunt u terecht voor zowel de brunch als het diner. Tijdens ons Kerstbuffet met Live-Cooking kunt u genieten van de heerlijkste gerechten, die vers voor uw neus bereid worden. 
Op de eerste etage serveren wij ons ons Winterdroom brunch/buffet. In een geheel nieuwe opzet zullen hier diverse klassiekers worden gepresenteerd, aangevuld met verassende nieuwe gerechten.

Kerstmenu

Viert u de Kerst liever iets intiemer? Dan kunt u ook dit jaar weer een gezellig tafeltje reserveren in ons restaurant, waar wij op 1ste en 2de Kerstdag een heerlijk keuzemenu serveren.

Kerstarrangementen

Wilt u er even helemaal tussenuit met de Kerstdagen? Reserveer dan één van onze aantrekkelijk geprijsde Kerstarrangementen.

Nieuwjaarsbrunch/buffet

Op 1 januari 2021 kunt u bij ons terecht om te genieten van een uitgebreid Live Cooking Nieuwjaarsbrunch of -Buffet.

Reserveren

Wilt u tijdens kerst bij ons komen genieten dan kunt u  hier uw tafel reserveren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de receptie, bereikbaar  via tel. 046-4269030.

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen!

Directie en medewerkers
Van der Valk Stein-Urmond