Winterdroom buffet
Dit jaar serveren wij op de 1ste etage ons Winterdroom buffet. In een geheel nieuwe opzet zullen hier diverse klassiekers worden gepresenteerd, aangevuld met verassende nieuwe gerechten.
Vanaf 11.30 uur kunt u genieten van ons brunchbuffet en vanaf 17.00 uur van ons dinerbuffet.
Beide buffetten zijn rijkelijk voorzien van een diversiteit aan gerechten. Diverse soepen, voor-, en hoofdgerechten en een dessertbuffet passeren de revue. Kortom, voor elk wat wils. Voor de kleintjes is er natuurlijk een speciaal kinderbuffetje.
Brunchbuffet 25 & 26 december
Aanvangstijd 11.30u
Prijs volwassenen € 60,00 p.p.
Prijs kind 9 t/m 11 jr € 25,00 p.p.
Prijs kind 4 t/m 8 jr € 20,00 p.p.
Dinerbuffet 25 & 26 december * 25 december reeds volgeboekt.
Aanvangstijd 17.00u
Prijs volwassenen € 65,00 p.p.
Prijs kind 9 t/m 11 jr € 25,00 p.p.
Prijs kind 4 t/m 8 jr € 20,00 p.p.
De prijzen voor de buffetten zijn inclusief ons standaard
drankenarrangement, bestaande uit; frisdranken, bier, water, huiswijnen, vruchtensappen, koffie & thee. (2,5 u)
Benieuwd naar de inhoud van het buffet? U kunt de inhoud via onderstaande link downloaden.
VOORGERECHTEN
Brood
- Steenovenbroden
- Stokbrood
- Breekbrood
- Focaccia
- Boter, aioli en tapenades
- Kerstbrood (uitsluitend tijdens de brunch)
Vis
- Gepocheerde zalm met cocktailsaus
- Gerookte zalm mosterd-dillesaus en kappertjes
- Pepermakreel met remouladesaus
- Gerookte forel met cocktailsaus
- Noorse garnalensalade met appel en venkel
- Haring met ui
- Tonijnsalade met paprika en ui
Vlees
- Parmaham met meloen
- Gerookte kipfilet met mosterdsaus
- Hertenham met veenbessen
- Diverse soorten wildpaté met perencompôte
- Carpaccio met rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
- Spinata romana, fuet en chorizo
- Olijven en zongedroogde tomaatjes
SOEPEN & SALADES
Salades
- Gemengde salade
- Komkommer en tomaat
- Rode biet met geitenkaas en cashewnoten
- Aardappelsalade
- Huzarensalade
- Waldorfsalade
- Couscoussalade
- Pastasalade met tomaat
Soepen
- Romige knolselderijsoep met truffel
- Runderbouillon met fijngesneden groenten en rode port
- Tomatensoep
Kaasplank
- Parmezaan
- Truffelkaas
- Grottenkaas
- Brie
- Fourme d’Ambert
- Stroop, druiven en diverse noten
WARME GERECHTEN
Limburgse gerechten
- Konijn op Limburgse wijze
- Rode kool, Spruitjes
- Krielaardappels uit de oven
- Zalm met witte wijnsaus
- Varkenshaas met champignon roomsaus
- Kippenpasteitje met bladerdeegbakje (alleen tijdens brunch)
- Roerei en spek (alleen tijdens de brunch)
A la minute gesneden
- Beenham aan het bot à la minute gesneden met honing whiskysaus
- Van het stuk gesneden; Picanha met truffelolie
- Pommes duchesse
- Grove groente melange
- Bearnaisesaus
- Groene pepersaus
Mediterrane gerechten
- Pasta met groenten en tomatensaus (vega)
- Aardappelgratin met rozemarijn
- Zeebaars met pestosaus en tijm
- Lamsbout met ratatouille
Oosterse gerechten
- Kipreepjes op oriëntaalse wijze
- Groente curry met tofu (vega)
- Grote garnalen met noedels, roerbakgroenten in een zoetzure saus
- Buikspek in Oosterse marinade
- Rijst, kroepoek en gefrituurde uitjes
KINDERHOEK/SNACKCORNER
- Tomatensoep
- Diverse snacks
- Frietjes, sausjes en appelmoes
DESSERTS
- Schepijs
- Slagroom
- Warme kersen
- Chocoladefontein
- Vers fruitsalade
- Diverse soorten chocolademousse
- Mini tartelette
- Profiteroles
- Diverse soorten kleine gebakjes
- Popcornmachine met verse popcorn
Reserveren
Dat kan telefonisch via 046-4269030 of online (vanaf 1 oktober) via onderstaande button.