Live-Cooking Paasbuffet 31 maart & 1 april

Voor wie van meer luxe houdt is er dit jaar wederom een uitgebreid luxe buffet met Live-Cooking.
U wordt welkom geheten met een glaasje “bubbels”. Diverse soepen en voorgerechten zijn er in buffetvorm. De warme gerechten worden “live” door onze koks voor u klaargemaakt. Als dessert heeft u de keuze uit diverse zoete lekkernijen en ijs. Dit alles aangevuld met onze chocoladefontein!

Live-Cooking Brunchbuffet * 

1ste en 2de Paasdag
Brunchtijd van 12.30 uur tot 15.00 uur
Prijs volwassenen     € 60,00 p.p.
Prijs kind 4 t/m 11 jr   € 30,00 p.p.

*Tijdens de Paasbrunch is er van 13.00 uur tot 15.00 uur kinderentertainment.

Live-Cooking Dinerbuffet 

1ste en 2de Paasdag

Tijden buffet;
1ste Paasdag; 18.00 uur tot 21.00 uur. 
2de Paasdag; 17.30 uur tot 20.00 uur

Prijs volwassenen    € 60,00 p.p.
Prijs kind 4 t/m 11 jr  € 30,00 p.p.

De prijzen voor de buffetten zijn inclusief ons standaard drankenarrangement, bestaande uit; frisdranken, bier, water, huiswijnen, vruchtensappen, koffie & thee. 

Inhoud Paasbuffet met Live-Cooking

Broodhoek:
Diverse broodsoorten
Aioli, pesto en tomatensalsa
Paasbrood (alleen tijdens de brunch)

Tapas
Gemarineerde champignons
Kwarteleitjes
Prosciutto
Meloen
Fuet
Chorizo
Olijven met zongedroogde tomaat

Soepen:
Kalfsbouillon met voorjaarsgroenten.
Licht gebonden aspergesoep

Voorgerechten:
Zeeuwse oesters
Garnalensalade
Gepocheerde zalm
Maatjesharing
Gerookte forel
Gerookte makreel
Salade met gemarineerde scampi`s en mango
Cocktailsaus, mosterd-dillesaus
Carpaccio van chioggiabiet met geitenkaas en kruidenolie
Gerookte eend
Peren compote
Paté
Mango chutney
Carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
Mozzarella met trostomaat en basilicum
Gekleurde Paaseieren

Kaasplank:
Brie
Fourmé d`Ambert
Kernhem
Truffelkaas
Noten
Stroop

Saladebuffet:
Gemengde salade met tomaat en komkommer
Koolsalade met wortel
Salade met ei, asperges en gekookte beenham
Aardappelsalade
Caesar salade
Gemengde groene salade

Live-Cooking:
Eendenborst
Lamskoteletjes
Speenvarkenfilet
Biefstuk
Pepersaus, champignonsaus, satésaus
Zalmfilet
Zeebaars
Scampi’s
Hollandaise-saus, wittewijn-saus
Warme beenham gesneden van het stuk
Tagliatelle bereid in een Grana Padano kaas
Pizza’s uit onze steenovens

Warme gerechten:
Portobello
Aardappelgratin met kaas

Limburgs zuurvlees
Kwartelpootjes in truffeljus
Warme gemengde groenten
Krielaardappel met rozemarijn en knoflook uit de oven
Orzo rijst met tomaat
Gebakken champignons met courgette

Extra tijdens de brunch:
Pasteibakjes met kippenragout
Roerei
Spek

Kinderbuffet:
Frikandellen, kaassoufflés, kipnuggets
Appelmoes
Friet
Pommes duchesse

Dessert
Verschillende soorten schepijs uit de ijskar
Diverse desserttaarten
Vers fruitsalade
Chocolade Fontein
Paascake
Brownies
Tiramisu
Panna cotta met vruchtencoulis
Witte en donkere chocolademousse
Chocolade en aardbeiensaus
Slagroomsoesjes
Wortelcake
Macaron toren
Slagroom

Verse popcorn voor de kinderen.

Reserveren;

Dat kan  telefonisch via 046-4269030 of online via onderstaande button.

Reserveer hier een tafel