Van der Valk Sport Center

Outdoor

Naast onze indoor groepslessen en fitness, kunt u bij ons Sport Center ook terecht voor diverse outdoor trainingen. We starten op dinsdag 31 maart met BOOTCAMP!

Bootcamp

Wil jij jouw fitnessniveau naar een hoger level tillen? Heb je behoefte aan een authentieke hardcore workout die je echte fitnessresultaten bezorgt? Is binnen in de sportschool zitten niks voor jou en train je graag in de buitenlucht? Dan is het splinternieuwe Bootcamp programma van Van Der Valk Sport Center iets voor jou. Het bootcamp programma zorgt ervoor dat je binnen zeer korte tijd fit wordt.  

Wat is Bootcamp? 

Bootcamp training is een gevarieerde, intensieve full body workout. Binnen het bootcamp programma komen er verschillende trainingsvormen aan bod. HIerbij kan gedacht worden aan zowel hardlopen als korte sprints en oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Daarnaast worden er oefeningen bedacht met natuurlijke materialen die onderweg worden opgepikt of met materialen die worden meegenomen vanuit de fitnessruimte.  Door bootcamp verbetert het uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, en coordinatie. De bootcamp trainingsmethode is overgewaaid uit het Amerikaanse leger. Soldaten moesten in stevig tempo intensieve oefeningen doen voor het hele lichaam om in korte tijd zo sterk en fit mogelijk te worden.

Voordelen van Bootcamp;

  • Complete training voor zowel body en mind.
  • Sporten in de buitenlucht
  • Functionele training gericht op bewegingen en werkzaamheden in het dagelijks leven.
  • Snel fit worden, vetverbranding en meer spierdefinitie.
  • Geschikt voor alle fitnessniveaus.

Teambuilding voor bedrijven

Zonder topteam geen topprestaties! Maar hoe breng je je medewerkers nader tot elkaar? Wat kun je doen om je collega’s op een ongedwongen manier beter te leren kennen?

Ons Sport Team organiseert ook uitdagende  Bootcamp trainingen op maat! De trainingen kunnen aan ieder niveau aangepast worden. Laat je op een sportieve manier verrassen en uitdagen tijdens een training in het Heidekamppark, en de omgeving van het van der Valk Hotel. Heerlijk sporten in de buitenlucht met je collega’s. Je zult versteld staan van de positieve energie die je zult ervaren.

Na de training zijn er  diverse culinaire mogelijkheden, van ontbijt tot diner. Of een gezellige “afterwork” borrel aan de bar.  

Meer informatie verkrijgbaar aan de balie van ons Sport Center of via T. 046-4269039.