Open dag bij Van der Valk Sport Center!

1 oktober 2023

Graag delen we met iedereen het programma van onze open dag! 
Groepsleszaal
In deze zaal presenteren we de nieuwste releases van de lessen van Les Mills, maar je kan ook heerlijk losgaan tijdens de Zumba. Zoals je ziet zijn de lessen maximaal 25 minuten, zo kan je op één dag meerdere lessen uitproberen.

Spinningzaal
In onze spinningzaal vinden de reguliere spinninglessen plaats. Deze lessen zijn 45 minuten en heerlijk om te combineren met een andere les uit het programma.

FIT box
In de FIT box vinden de hele ochtend challenges plaats, maar kan je ook deelnemen aan een Circuittraining, Kickbox Workout of een Bokszaktraining.

Yogazaal
In de yogazaal doen we dit jaar iets nieuws! Om 10.00 uur, net na de BodyPump, start een Technic Clinic van de BodyPump. In een Technic Clinic werk je met een instructeur aan het verbeteren van je techniek. Veel gemaakte fouten worden behandeld en opnieuw stap voor stap uitgelegd. In oktober volgen ook de grote Technic Clinics, daardoor is deze mini Clinic een fijne kennismaking.

Vind je het interessant om te weten hoe het gesteld is met je bloedsuikergehalte, dan is het noodzakelijk dat je weet in welke mate jouw lichaam al gebukt gaat onder diabetes type 2 of in ieder geval hoeveel risico je loopt om dit te krijgen. Hierover start om 11.00 uur een presentatie van Jean.
Let er wel op, voor beide activiteiten in de yogazaal is maar beperkt plek!

Lounge
In de lounge kan je terecht voor al je vragen. Verschillende medewerkers van het Sport Center lopen rond om je vragen te beantwoorden.

Inschrijven
Vanaf 16/9/2023 kan je je via de Clubdrive app gratis inschrijven voor alle activiteiten. Vol = vol, dus ben er op tijd bij! Indien je een vriend/vriendin of kennis wil inschrijven voor activiteiten, vragen we je contact op te nemen met de sportbalie.
Als de les fysiek vol zit is het nog altijd mogelijk om passief mee te kijken. We reserveren hiervoor genoeg ruimte achter in de zalen.

Puntenkaart
Tijdens de open dag stimuleren we je om zoveel mogelijk uit te proberen, daarom kan je per activiteit punten sparen. Met de ene activiteit scoor je meer punten dan met de andere. Ook kan je punten verdienen door een vriend of vriendin, die nog niet bij ons sport, mee te nemen naar de open dag. Met deze punten kan je leuke prijzen winnen!!!
We hopen jullie allemaal terug te zien tijdens deze gezellige ochtend onder het genot van een hapje en een drankje en je te mogen begeleiden in alles wat ons Sport Center te bieden heeft.