Van der Valk Sport Center

BenFit

BenFit is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Het lifestyle programma laat je niet alleen een tijdje anders eten, bewegen en relaxen. Als er namelijk niets verandert in je denkwijze en de manier waarop je jouw leven leidt, is de kans groot dat je naderhand weer gewoon op de oude manier doorgaat. Voordat je het in de gaten hebt, ben je dan weer terug bij af. Het EET-BEWEEG-RELAX programma leidt je naar een leefstijlverandering, een lange termijn oplossing. Wij laten je begrijpen hoe jouw lichaam werkt en stellen je in staat om op gewicht te komen, te blijven en in balans te zijn.

EET

BenFit is een lifestyle programma. Het is bedoeld voor mensen die zich niet fit voelen, overgewicht hebben of uit balans zijn. Tijdens het programma besteed je aandacht aan jezelf, je lichaam, gevoel en gezondheid. Je gaat op zoek naar een blijvende oplossing.

Met het EET - BEWEEG - RELAX programma van 12 weken ga je samen met de BenFit coach werken aan jouw leefstijl. Je hebt wekelijks een gesprek en je krijgt voedingslijsten mee die specifiek voor jou worden samengesteld. Het BenFit voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee eten.

Wat je misschien nog wel het meeste zal verbazen zijn de hoeveelheden die je mag eten! Je zult merken dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen én te blijven.

BEWEEG

Bij een gezonde leefstijl hoort lichaamsbeweging. Als je bezig bent met BenFit adviseren wij om 2 tot 3 keer per week te sporten (klik hier voor onze abonnementen). Je conditie zal verbeteren en je verbranding gaat omhoog. Er wordt ook aandacht besteed aan je dagelijkse bewegingspatroon. Elke week merk je dat je fitter wordt en meer energie krijgt. Beweging wordt een onderdeel van jouw nieuwe leven dat je niet meer wilt missen.

RELAX
Het doel van BenFit is dat je een balans vindt waarbij je zorgt voor jouw lichaam en gezondheid terwijl je intens geniet van het leven. Ontspanning en minder prikkels geven vaak het meeste resultaat omdat we stress daardoor minder kans geven ons lichaam te verstoren. Momenten inplannen voor ontspanning hoort erbij. Je gaat bewust tijd maken voor dingen die je leuk vindt. In de drukte van alledag zal innerlijke rust je helpen om in balans te komen.

Lees  ook het artikel uit Quant magazine met onder andere het succesverhaal van Marij Hubens.


ACTIE

BENFIT MET PERSONAL TRAINING
12 weken inclusief personal training (1 x per week)  en trainingsschema op maat
Van €513,- voor €479,-*

BENFIT ZONDER PERSONAL TRAINING
12 weken inclusief 1 maand gratis sporten 
Van €284,- voor €249,-*