Faciliteiten

Huur nu een auto via Amber

Wilt u graag onze omgeving verkennen? Reserveer dan nu alvast uw auto!

Wat is Amber?

Amber is een innovatieve start-up uit Eindhoven, die gegarandeerde on-demand mobiliteit biedt middels volledig elektrische BMW i3’s. Heb je vervoer nodig, dan krijg je dat!! Door Amber kunnen auto’s efficiënter gebruikt worden, waardoor minder auto’s en parkeerruimte nodig is. Zo helpt Amber de leefbaarheid van steden te verbeteren. 

Alle hotelgasten,met een geldig rijbewijs, kunnen gebruikmaken van de auto's. Hoe kunt u zich aanmelden? Via www.driveamber.com/vandervalk, kunt u meer informatie vinden en/of zich aanmelden. Bij vragen over het aanmelden kunt u telefonisch contact opnemen met de support-afdeling via +31 85 301 1513.

De stappen die u dient te doorlopen zijn:

    • registreren
    • app downloaden
    • aanmelden

Hoe reserveer ik een auto?

Via de Amber-app kan men een auto reserveren. U geeft in de app aan wanneer u ergens naartoe wilt en plaatst een reservering. Amber zorgt dat er een auto voor u klaar staat op het moment dat u die nodig heeft. Een kwartier voor de starttijd van de reservering krijgt u een melding in de app met het kenteken van de auto die is toegewezen. Waar staan de auto’s en waar kunt u  ze achterlaten? De locatie van auto’s kunt u navragen bij onze receptie. De auto’s kunnen achtergelaten worden op alle openbare Amber hubs door heel het land. 

Wat kost het?

Bij Amber betaal je altijd een eerlijke prijs en alleen voor je gebruik, geen vaste kosten of abonnementen dus. Benieuwd naar de tarieven? Kijk eens op www.driveamber.com/tarieven.

 

Bekijk ook