Van der Valk Wereldeters

Speciaal voor onze jongste gasten heeft Van der Valk een nieuw kindermenu ontwikkeld: Van der Valk Wereldeters. Deze kidsmenukaart daagt de kleintjes uit om eens iets anders te eten dan het traditionele kindermenu.

Verrassend uiteten met kinderen
Kinderen zijn van harte welkom bij Van der Valk! Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kindermenukaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Kinderen worden met deze avontuurlijke en verantwoorde gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's.

Eten als een kind uit een ver land
Samen met Timo Toekan gaan de kids op reis naar landen als Hawaï, Zweden, Zuid-Afrika, China, Italië, en natuurlijk Nederland. Bij elk gerecht vertelt Timo iets leuks over het land, zoals allerlei weetjes en verhalen. Deze spannende reis verandert elk half jaar zodat het verrassend blijft welke gerechten dit keer op de menukaart staan.

Het boek ‘Wereldeters’
De kindermenukaart is geïnspireerd op het bekroonde boek ‘Wereldeters’ van Marjolein de Vlaam. In het boek Wereldeters lees je hoe kinderen werkelijk alles eten. Het is een boek vol leuke verhalen en weetjes over verschillende, aansprekende landen verspreid over de wereld. Aangevuld met veel vrolijke foto’s en illustraties. Het boek is te verkrijgen bij onze hotelreceptie voor € 22,95.

KidsRights
Omdat Van der Valk als familiebedrijf ook iets wil betekenen voor kinderen die het minder goed hebben, steunen wij de organisatie KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze kindermenukaart steunen wij in het bijzonder de KidsRights Changemakers Movement. De KidsRights Changemakers Movement is een wereldwijd online platform, speciaal voor de moedige kinderen en jongeren die in actie komen voor kinderrechten; de changemakers. Op dit platform kunnen deze jonge changemakers elkaar vinden, ondersteunen, inspireren en mobiliseren, maar ook gevolgd worden door anderen, (financiële) steun ontvangen en een groeiend draagvlak creëren. Lees meer over alle changemakers. Met het Wereldeters menu steunt Van der Valk de changemakers binnen de KidsRights Movement en erkent hiermee de kracht van kinderen in de realisatie, promotie en implementatie van kinderrechten.

Gezellig met de kinderen uit eten is dus niet alleen avontuurlijk, maar u steunt hiermee ook de KidsRights Changemakers!

Bekijk  de Wereldeters menukaart.

Bekijk ook