HOOM, thuis bij Van der Valk

Van der Valk Wereldeters

Speciaal voor onze jongste gasten heeft Van der Valk een nieuw kindermenu ontwikkeld: Van der Valk Wereldeters. Deze daagt de kleintjes uit om eens iets anders te eten dan het traditionele kindermenu.

Op reis met Timo Toekan
Kinderen worden met Timo Toekan mee op reis genomen naar landen als Brazilië, Hawaii, Mexico, Italië, Indonesië en natuurlijk niet te vergeten Nederland. Bij elk land hoort een gerecht en vertelt Timo Toekan allerlei weetjes en leuke verhalen. Elk halfjaar wordt de menukaart 'ververst' met nieuwe landen, nieuwe weetjes en nieuwe verhalen.

Het boek ‘Wereldeters’
De kindermenukaart is geïnspireerd op het bekroonde boek ‘Wereldeters’ van Marjolein de Vlaam. In het boek Wereldeters lees je hoe kinderen werkelijk alles eten. Het is een boek vol leuke verhalen en weetjes over 10 aansprekende landen verspreid over de wereld. Aangevuld met veel vrolijke foto’s en illustraties. Het boek is te verkrijgen bij onze hotelreceptie voor € 22,95.

KidsRights
Omdat wij voor kinderen die het minder goed hebben ook iets willen betekenen, steunen wij KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met het Wereldeters kindermenu steunen we in het bijzonder het voedselprogramma Sizanani in Zuid-Afrika.

Bekijk de Wereldeters menukaart.

Bekijk ook