HOOM, Live-Cooking Buffet

Mediterraan genieten in ‘De Moestuin’ (vanaf 26 juni in aangepaste vorm)

Liefhebbers van de Mediterrane stijl kunnen nu een nieuwe favoriet aan hun lijstje toevoegen. Van der Valk Stein-Urmond heeft een nieuw concept ‘De Moestuin’ bedacht waarmee wij u vanaf 26 juni iedere vrijdagavond mee op culinaire reis langs de Mediterrane landen nemen.

In onze moestuin, met een kruidentuin, fruitboompjes en groenten, zal een groot zomers terras verrijzen waar u zich gelijk in Mediterrane sferen waant. Denk hierbij aan mooi gedekte tafels in de tuin en een kok die de lekkerste gerechten voor u klaarmaakt terwijl u geniet van een zorgvuldig geselecteerd glas wijn en het heerlijke avondzonnetje.

Vanaf 18 uur ontvangen wij u graag in de moestuin om te starten met een lekker aperitief. Een medewerker zal u hierna begeleiden naar uw tafel waarna u kunt aanvangen met heerlijke antipasti. Daarnaast kunt u verrukkelijke voorgerechten aan het buffet halen.

Onze koks gaan ondertussen verder met de voorbereidingen voor het hoofdgerecht. In onze buitenkeuken worden live mooie producten voor u gegrild en gegaard, waarbij wij uiteraard ook gebruikmaken van groenten en specerijen uit de moestuin. Onze hoofdgerechten zijn wisselend en gevarieerd, wij doen ons uiterste best om u iedere keer weer te verrassen. Denkt u hierbij aan gerookte zalm of ribeye van het stuk, maar ook een stukje kip zal niet ontbreken. Wij serveren onze hoofdgerechten met passende bijgerechten van de grill.

Ondanks al dit lekkers adviseren wij u nog een klein beetje honger over te houden voor het dessert. Wij bieden wij u een variëteit aan desserts zoals schepijs, fruit, diverse kazen en kleine glaasjes gevuld met bijvoorbeeld mousse of panna cotta. In de buitenkeuken worden ook nog warme desserts voor u bereid.

Deze Mediterrane avond sluiten wij in stijl af met een kopje koffie of thee waarna de avond rond 21 uur zal eindigen.

 

Prijs*

€ 36,00 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 18,00 p.k.
Kinderen tot 3 jaar gratis

* Prijzen zijn inclusief drankjes uit het standaard drankenarrangement.

Reserveren

Reserveer hier alvast een tafel voor deze unieke avond!

*Bij slecht weer houden wij ons het voorrecht om als alternatief een dinerbuffet met Live-Cooking in ons restaurant te serveren. Wij zullen uiterlijk 3 uur voor aanvangstijd dit aan onze gasten kenbaar maken.