Paasmenu 9 & 10 april

In ons à la carte restaurant serveren wij op beide Paasdagen een 3- en 4-gangenmenu.  

Prijsinformatie

Volwassenen;

Prijs 3 - gangenkeuze menu € 45,00
Prijs 4 - gangenkeuze menu € 52,00 

Deze gerechten kunnen ook los besteld worden, voor enkele gerechten wordt een supplement gerekend. De menu’s zijn exclusief dranken

De exacte inhoud van de menu's en de losse gerechten kunt u via onderstaande link bekijken.
Tevens serveren wij een kleine lunchkaart (tot 16.00uur) deze kunt u ook via onderstaande link bekijken.

Reserveer hier uw tafel.

 

Paasmenu

Voorgerechten  €15                                            

Rundercarpaccio
Zongedroogde tomaat | pijnboompit | olijven | Parmezaan | truffelmayonaise | balsamicoazijn

Zacht gegaard buikspek
Pastinaak | zoete aardappelpuree | oesterzwam | sesam | vadouvan mayonaise

Tartaar van zalm
Gerookte zalm | tomaat | gele biet | rode bietengel

Lamsham
Groene asperge | knolselderijsalade | gefrituurde peterselie | kruidenolie

Duo van garnaal
Cocktail van Hollandse garnalen | garnalenkroket | wakame | aioli | toast
 
Gegrilde haloumi (v)
Groene asperge | courgettespaghetti | quinoa | vadouvan mayonaise

Soepen  €10                                                             

Aspergesoep (V)
groene asperge | kwartelei | peterselieolie

Runderbouillon
fijne voorjaarsgroenten | bieslookolie

Tomatensoep (V)
Tomatenblokjes | crème fraîche

Hoofdgerechten  €26                                             

Lamsrack (+€5)
Gele wortelpuree | gegrilde courgette | daslookpesto | rozemarijnsaus

Zalmfilet
Pastinaakpuree | zeekraal | gepofte pastinaak | Hollandaisesaus  

Ossobucco
Kalfsschenkel | pappardellepasta | tomaat | koningsoesterzwam | courgette

Tournedos (+€5)
Pompoenpuree | gekonfijte Rosevalaardappel | koningsoesterzwam | pastinaak | rode wijnsaus

Pompoenravioli (V)
Pompoen | oesterzwam | salie | beurre noisette

Varkensprocureur
Paddenstoelenrisotto | pastinaak | shiitake |truffeljus

Schelvis
Kruidenkorst | aubergine | courgette | parelcouscous | citroen witte wijnsaus


Desserts  €10                                                           


Crème brûlée van hazelnoot
Gekarameliseerde noten | nougat ijs

Aardbeien Romanov
Gemarineerde aardbeien | vanille ijs | room | wodka

Kaasplank (+€4)
Brie de meaux | Boeren Juweel | Morbier | Manchego | Gorgonzola | kletzenbrood | kweeperenjam

Dame blanche
Vanille ijs | chocolade | slagroom

Panna cotta van passievrucht
Gepocheerde perzik | witte chocolade ijs

Lunchgerechten (tot 16.00 uur)

BROODJE  RUNDERCARPACCIO   16
Zongedroogde tomaat | pijnboompit | olijven | Parmezaan | truffelmayonaise | balsamicoazijn

BROODJE GEROOKTE ZALM   15
Tomaat | gele biet | komkommer | vadouvan mayonaise

KIPPENRAGOUT   13                                 
Champignons | bladerdeeg | salade | friet

UITSMIJTER   13
Boterhammen | drie spiegeleieren | kleine salade | keuze uit: ham, kaas en/of spek

GARNALENKROKETTEN   14                           
Boterhammen | kleine salade | cocktailsaus

OESTERZWAMKROKETTEN (V)   12
Boterhammen | kleine salade | truffelmayonaise

RUNDVLEESKROKETTEN   12
Boterhammen | kleine salade | mosterdmayonaise

CAESAR SALADE   19
Kippendij | little gem | spek | tomaat | komkommer | Parmezaan | croutons

SALADE VAL-DIEU (V)   17

Val-Dieu | rode biet | oesterzwam | artisjok | sjalot | honing