Paasmenu 9 & 10 april
In ons à la carte restaurant serveren wij op beide Paasdagen een 3- en 4-gangenmenu.
Prijsinformatie
Volwassenen;
Prijs 3 - gangenkeuze menu € 45,00
Prijs 4 - gangenkeuze menu € 52,00
Deze gerechten kunnen ook los besteld worden, voor enkele gerechten wordt een supplement gerekend. De menu’s zijn exclusief dranken
De exacte inhoud van de menu's en de losse gerechten kunt u via onderstaande link bekijken.
Tevens serveren wij een kleine lunchkaart (tot 16.00uur) deze kunt u ook via onderstaande link bekijken.
Reserveer hier uw tafel.
Voorgerechten €15
Rundercarpaccio
Zongedroogde tomaat | pijnboompit | olijven | Parmezaan | truffelmayonaise | balsamicoazijn
Zacht gegaard buikspek
Pastinaak | zoete aardappelpuree | oesterzwam | sesam | vadouvan mayonaise
Tartaar van zalm
Gerookte zalm | tomaat | gele biet | rode bietengel
Lamsham
Groene asperge | knolselderijsalade | gefrituurde peterselie | kruidenolie
Duo van garnaal
Cocktail van Hollandse garnalen | garnalenkroket | wakame | aioli | toast
Gegrilde haloumi (v)
Groene asperge | courgettespaghetti | quinoa | vadouvan mayonaise
Soepen €10
Aspergesoep (V)
groene asperge | kwartelei | peterselieolie
Runderbouillon
fijne voorjaarsgroenten | bieslookolie
Tomatensoep (V)
Tomatenblokjes | crème fraîche
Hoofdgerechten €26
Lamsrack (+€5)
Gele wortelpuree | gegrilde courgette | daslookpesto | rozemarijnsaus
Zalmfilet
Pastinaakpuree | zeekraal | gepofte pastinaak | Hollandaisesaus
Ossobucco
Kalfsschenkel | pappardellepasta | tomaat | koningsoesterzwam | courgette
Tournedos (+€5)
Pompoenpuree | gekonfijte Rosevalaardappel | koningsoesterzwam | pastinaak | rode wijnsaus
Pompoenravioli (V)
Pompoen | oesterzwam | salie | beurre noisette
Varkensprocureur
Paddenstoelenrisotto | pastinaak | shiitake |truffeljus
Schelvis
Kruidenkorst | aubergine | courgette | parelcouscous | citroen witte wijnsaus
Desserts €10
Crème brûlée van hazelnoot
Gekarameliseerde noten | nougat ijs
Aardbeien Romanov
Gemarineerde aardbeien | vanille ijs | room | wodka
Kaasplank (+€4)
Brie de meaux | Boeren Juweel | Morbier | Manchego | Gorgonzola | kletzenbrood | kweeperenjam
Dame blanche
Vanille ijs | chocolade | slagroom
Panna cotta van passievrucht
Gepocheerde perzik | witte chocolade ijs
BROODJE RUNDERCARPACCIO 16
Zongedroogde tomaat | pijnboompit | olijven | Parmezaan | truffelmayonaise | balsamicoazijn
BROODJE GEROOKTE ZALM 15
Tomaat | gele biet | komkommer | vadouvan mayonaise
KIPPENRAGOUT 13
Champignons | bladerdeeg | salade | friet
UITSMIJTER 13
Boterhammen | drie spiegeleieren | kleine salade | keuze uit: ham, kaas en/of spek
GARNALENKROKETTEN 14
Boterhammen | kleine salade | cocktailsaus
OESTERZWAMKROKETTEN (V) 12
Boterhammen | kleine salade | truffelmayonaise
RUNDVLEESKROKETTEN 12
Boterhammen | kleine salade | mosterdmayonaise
CAESAR SALADE 19
Kippendij | little gem | spek | tomaat | komkommer | Parmezaan | croutons
SALADE VAL-DIEU (V) 17
Val-Dieu | rode biet | oesterzwam | artisjok | sjalot | honing