Paasbrunch & buffet met Live-Cooking

Brunch met Live-Cooking 9 & 10 april * 9 april = vol

Aanvang 12.30 uur tot 15.00 uur. 
Prijs voor volwassenen € 55,00 p.p. (all-In)
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 27,50 p.p. (all-in) 
Kinderen : 0-3 jaar gratis

Dinerbuffet met Live-Cooking 9 & 10 april

Aanvang 18.00 uur tot 21.00 uur. 
Prijs voor volwassenen € 55,00 p.p. (all-In)
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 27,50 p.p.  (all-in) 
Kinderen : 0-3 jaar gratis

Prijzen zijn inclusief de dranken uit ons standaard drankenarrangement.
Wilt u online een tafel reserveren? Klik dan hier om een tafel te reserveren. 
Wij kijken uit naar uw komst!

De exacte inhoud van de brunch en/of het buffet  kunt u via onderstaande link bekijken.

Inhoud Paasbuffet met Live-Cooking

Broodhoek:
Focaccia, stokbrood en breekbroodjes
Aioli, pesto en tomatensalsa
Paasbrood (alleen tijdens de brunch)

Tapas
Gemarineerde fetablokjes
Gemarineerde champignons
Kwarteleitjes
Crostini`s
Prosciutto
Meloen
Fuet
Chorizo
Olijven met gegrilde paprika

Soepen:
Runderbouillon met voorjaarsgroenten.
Licht gebonden aspergesoep

Voorgerechten:
Garnalensalade
Salade met gemarineerde scampi`s en noedels
Gepocheerde zalm
Maatjesharing
Gerookte forel
Gerookte makreel
Cocktailsaus, mosterd-dillesaus
Carpaccio van chioggiabiet met geitenkaas en kruidenolie
Gerookte eend
Peren compote
Paté
Mango chutney
Carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
Gerookte kipfilet
Mozzarella met trostomaat en basilicum
Gekleurde Paaseieren

Kaasplank:
Brie
Fourmé d`Ambert
Limburgse grottenkaas
Truffelkaas
Noten
Stroop

Saladebuffet:
Gemengde salade met tomaat en komkommer
Koolsalade met wortel
Salade met ei, asperges en gekookte beenham
Aardappelsalade
Caesar salade
Gemengde groene salade

Live cooking:
Eendenborst
Lamskoteletjes
Speenvarkenfilet
Pepersaus, champignonsaus, satésaus
Zalmfilet
Zeebaars
Scampi’s
Hollandaise saus, wittewijnsaus
Warme beenham gesneden van het stuk
Papardelle pasta bereid in een Grana Padano kaas
Pizza’s uit onze steenovens

Warme gerechten:
Gepofte pompoen met feta
Aardappelgratin met truffel
Limburgs zuurvlees
Gebraden kip
Warme gemengde groenten
Krielaardappel met rozemarijn en knoflook uit de oven
Orzo rijst met tomaat
Gebakken champignons met courgette

Extra tijdens de brunch:
Pasteibakjes met kippenragout
Roerei
Spek

Kinderbuffet:
Frikandellen, kaassoufflés, kipnuggets
Appelmoes
Friet
Pommes duchesse

Dessert
Verschillende soorten schepijs uit de ijskar
Diverse desserttaarten
Vers fruitsalade
Chocolade Fontein
Paascake
Brownies
Tiramisu
Panna cotta
Witte en donkere chocolademousse
Chocolade en aardbeiensaus
Bananensoesjes
Wortelcake
Macarons