Live-Cooking Kerstbuffet 24, 25 & 26 december

Voor wie van meer luxe houdt is er dit jaar wederom een uitgebreid luxe buffet met Live-Cooking.
U wordt welkom geheten met een glaasje “bubbels”. Diverse soepen en voorgerechten zijn er in buffetvorm. De warme gerechten worden “live” door onze koks voor u klaargemaakt. Als dessert heeft u de keuze uit diverse zoete lekkernijen en ijs. Dit alles aangevuld met onze chocoladefontein!

Live-Cooking Brunchbuffet 

1ste en 2de Kerstdag
Aanvangstijd 12.30u
Prijs volwassenen    € 70,00 p.p.
Prijs kind 9 t/m 11 jr  € 30,00 p.p.
Prijs kind 4 t/m   8 jr  € 20,00 p.p.

Live-Cooking Dinerbuffet 

Kerstavond, 1ste en 2de Kerstdag
Aanvangstijd 18.00u
Prijs volwassenen    € 75,00 p.p.
Prijs kind 9 t/m 11 jr  € 30,00 p.p.
Prijs kind 4 t/m   8 jr  € 20,00 p.p.

De prijzen voor de buffetten zijn inclusief ons standaard drankenarrangement, bestaande uit; frisdranken, bier, water, huiswijnen, vruchtensappen, koffie & thee. (2,5 u)

Benieuwd naar de inhoud van het buffet? U kunt  de inhoud downloaden.

Tafel reserveren?

Dat kan telefonisch via 046-4269030.

Inhoud Kerstbuffet Live-Cooking

 BROODBUFFET

  • Steenovenbroden
  • Stokbrood
  • Breekbrood
  • Focaccia
  • Boter, aioli en tapenades

VOORGERECHTEN

  • Verse oesters
  • Garnalensalade met scampi en venkel
  • Gepocheerde zalm met cocktailsaus
  • Gerookte forel met remouladesaus
  • Maatjesharing met uitjes en bieslook
  • Coppa di Parma, Spinata Romana en fuet
  • Gerookte eendenborst met mangochutney
  • Gerookte zalm met avocadocrème
  • Ham van hert en wildzwijn met veenbessen compôte
  • Wildpaté met peren compôte
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
  • Carpaccio van chioggiabiet met yoghurtdressing

SALADES

  • Kerstsalade met amandelen, mandarijn, granaatappels, feta en honigmosterddressing
  • Aardappelsalade met spekjes, bieslook en gerookte amandelen
  • Caesar salad met kip en croutons
  • Waldorfsalade met mandarijn en walnoten
  • Pastasalade met tonijn met tomaten dressing
  • Bietensalade met geitenkaas, walnoot en honing
  • Gemengde salade

SOEPEN

  • Romige knolselderijsoep met truffel
  • Wildbouillon met bospaddenstoelen en kervel

KINDERHOEK

  • Diverse snacks, mini schnitzels, friet, sausjes, appelmoes en kinderpizza's

LIVE-COOKING

  • Lamskoteletjes, hertenbiefstuk en kalkoenbiefstukjes met peper-stroganoff-, wild- en champignonroomsaus
  • Kreeft met salsa verde
  • Scampi, Zeebaarsfilet en zalm met kreeftensaus en wittewijnsaus
  • Linguine met rucola, bereidt in een halve Parmezaanse kaas.
  • Pizza uit onze steenovens
  • Van het stuk gesneden; Picanha met truffelolie
  • Beenham afgelakt met whisky en bruine suiker

Warme gerechten

  • Wildstoverij
  • Orzo met bospaddenstoelen
  • Sugarsnaps, wortel en spruitjes
  • Aardappelgratin met truffel
  • Krieltjes met knoflook en rozemarijn
  • Konijn op Limburgse wijze
  • Stoofpeertjes en rodekool
  • Rustieke groenten met champignons uit de steenoven
  • Roerei met spek (uitsluitend tijdens brunch)
  • Kippenpasteitje (uitsluitend tijdens de brunch)

Kaasplank

  • Parmezaanse kaas
  • Truffelkaas
  • Grottenkaas
  • Brie
  • Fourme d’Ambert
  • Stroop, druiven en diverse noten

DESSERTS

  • Diverse soorten schepijs en kinderijsjes
  • Vers fruit
  • Witte en donkere chocolademousse
  • Panna cotta met vruchtencoulis
  • Slagroom
  • Mini tartelette
  • Profiteroles
  • Tiramisu
  • Macarons
  • Diverse soorten gebak & cakesoorten uit eigen bakkerij
  • Chocolade fontein

Reserveren;

Dat kan  telefonisch via 046-4269030 of online (vanaf 1 oktober) via onderstaande button.

Reserveer hier een tafel

Bekijk ook