Mixing Business & Sport

Start uw vergadering met frisse energie door hier een sportief tintje aan toe te voegen. Gedurende de huidige avondlockdown is het lastig om aan uw dagelijkse beweging te komen. Het Van der Valk Sport Center biedt daarom extra groepslessen aan gedurende de ochtenduren (zie het schema hieronder). Vergadergasten kunnen voorafgaand aan hun vergadering deelnemen aan een van de groepslessen (Les Mills Body Pump, Grit Strength en Spinning). Uiteraard kunt u deze groepslessen ook combineren met deelname aan ons uitgebreide Live-Cooking Ontbijtbuffet.

De kosten voor een losse groepsles bedragen €125. Wenst u de groepsles te combineren met een ontbijt en/of vergaderarrangement dan bedragen de kosten €100.

Deelname o.b.v. beschikbaarheid (max. 22 pers).

EXTRA OCHTENDLESSEN

Maandag:
07:30 – 08:15 uur Spinning

Dinsdag
07:00 – 07:45 uur Spinning
07:30 – 08:15 uur Les Mills Body Pump

Woensdag
08:00 – 08:30 uur Les Mills Grit Strength

Donderdag
07:00 – 07:45 uur Les Mills Body pump

INHOUD VAN DE GROEPSLESSEN

Les Mills BODYPUMP

is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 45 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!

Les Mills Grit Strength

is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtsschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

Spinning

Spinning is meer dan alleen een stukje fietsen op een spinningbike. Het is een sport waarbij het draait om conditie opbouwen en vet verbranden.
Iedere instructeur bepaald zijn eigen indoor cycling les! Gewoon lekker zweten en calorieën verbranden op energieke muziek!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met onze afdeling Meetings & Events via T. 046-4269032 of mail sales@stein.valk.com