Faciliteiten

Ontdek het zuiden per scooter

Het zonnetje, mooi weer, de frisse buitenlucht… Ideale condities voor een heerlijke scooterrit! Genieten van het Limburgse landschap wordt nog leuker op een scooter. Maak een onvergetelijke tocht door het heuvelland langs typisch Limburgse vakwerkhuizen, leuke cafés en gezellig restaurants of maak een leuke stadstoer door hartje Maastricht of het pittoreske Valkenburg. Romantisch met z’n tweeën op pad of gezellig met een groep vrienden of collega’s. Wij hebben diverse mooie uitgestippelde scooterroutes gratis voor u beschikbaar. Voor vertrek krijgt u duidelijke uitleg over het gebruik van de scooter. Huur van onze scooters is inclusief WA verzekering en onbeperkte kilometers. Onze scooters zijn zeer eenvoudig te bedienen.

Tarieven:

Dagdeel  ( 4 uren)                               € 35,00 per scooter                     
Hele dag  ( 8 uren) € 55,00 per scooter
Extra passagier € 10,00 (max 1)

Gedurende het seizoen (van 1 april t/m 31 oktober) hebben wij standaard 2 scooters ter beschikking, reserveren gewenst.
Meer scooters reserveren? Uiterdaad is dit mogelijk, wij vragen u hiervoor vooraf contact met ons op te nemen.

Voorwaarden scooterhuur 

  • De scooters zijn WA verzekerd. Huurder is volledig aansprakelijk voor schade vooroorzaakt aan de scooter(s) door hem en of medehuurders. Beperking van het eigen risico tot max € 150,- per schade per gehuurde scooter is slechts mogelijk, tegen betaling voorafgaand aan de huurperiode van een premie als afkoopsom van € 10,- per scooter.
  • Scooter wordt met volle tank afgeleverd en moet ook ingeleverd worden met volle tank. Indien scooter niet is afgetankt wordt er € 25,- per scooter in rekening gebracht.
  • Minimum leeftijd: 18 jaar.
  • In het bezit zijn van een geldig (auto) rijbewijs.
  • Huurder gaat akkoord met de algemene huurvoorwaarden van scooterverhuurlimburg.

Klik om de Algemene Voorwaarden te lezen.