Faciliteiten

Huur nu een e-bike of auto via Amber

Wilt u graag onze omgeving verkennen? Reserveer dan nu alvast uw ebike of auto!

Wat is Amber?

Amber is een innovatieve start-up uit Eindhoven, die gegarandeerde on-demand mobiliteit biedt middels volledig elektrische BMW i3’s en e-bikes (vanaf medio juni). Heb je vervoer nodig, dan krijg je dat!! Door Amber kunnen auto’s efficiënter gebruikt worden, waardoor minder auto’s en parkeerruimte nodig is. Zo helpt Amber de leefbaarheid van steden te verbeteren. 

Alle hotelgasten,met een geldig rijbewijs, kunnen gebruikmaken van de e-bikes of auto's. Hoe kunt u zich aanmelden? Via www.driveamber.com/vandervalk, kunt u meer informatie vinden en/of zich aanmelden. Bij vragen over het aanmelden kunt u telefonisch contact opnemen met de support-afdeling via +31 85 301 1513.

De stappen die u dient te doorlopen zijn:

    • registreren
    • app downloaden
    • aanmelden

Hoe reserveer ik een auto of e-bike?

Via de Amber-app kan men een auto of e-bike reserveren. U geeft in de app aan wanneer u ergens naartoe wilt en plaatst een reservering. Amber zorgt dat er een auto of e-bike voor u klaar staat op het moment dat u die nodig heeft. Een kwartier voor de starttijd van de reservering krijgt u een melding in de app met het kenteken van de auto of nummer van de ebike die is toegewezen. Waar staan de auto’s en fietsen en waar kunt u  ze achterlaten? De locatie van fietsen en auto’s kunt u navragen bij onze receptie. De auto’s kunnen achtergelaten worden op alle openbare Amber hubs door heel het land. De e-bikes moeten teruggebracht worden naar dezelfde hub. 

Wat kost het?

Het gebruik van een auto kost €0,25 per minuut rijden en €0,10 per minuut parkeren buiten een Amber hub. Tussen 22.00 en 08.00 uur is parkeren buiten een Amber hub gratis. Het gebruik van e-bikes kost €0,04 per minuut. 

Fietsarrangementen

Speciaal voor de fietsliefhebbers heeft Hotel Stein-Urmond fietsarrangementen samengesteld.

Bekijk ook