Kerst & Oudjaar

Kom het vieren bij Van der Valk Hotel Stein-Urmond

Feestdagen

Kerstbuffetten

Dit jaar serveren wij weer onze feestelijke kerstbuffetten. Hier kunt u terecht voor zowel het ontbijt, de brunch als het diner. Tijdens ons Kerstbuffet met Live-Cooking kunt u genieten van de heerlijkste gerechten, die vers voor uw neus bereid worden. Dit buffet wordt ook op kerstavond geserveerd.
Op de eerste etage serveren wij ons Winterdroombrunch- & dinerbuffet. In een uitgebreide opzet zullen hier diverse klassiekers worden gepresenteerd, aangevuld met verassende nieuwe gerechten.

Tijdens de kerstdagen en op kerstavond, kunt u bij ons terecht voor een heerlijk 4-gangendiner vergezeld van heerlijke wijnen. Ook voor de kinderen is er een speciaal kerstmenu.

Wilt u er even helemaal tussenuit met de Kerstdagen? Reserveer dan één van onze aantrekkelijk geprijsde Kerstarrangementen.

Online een tafel reserveren kan vanaf 1 oktober! Telefonisch kan nu al via 046-4269030.

Op 1 januari 2023 presenteren wij onze feestelijke Nieuwjaarsbuffetten, de ideale manier om op uw gemak te genieten van de eerste dag van het nieuwe jaar. U wordt welkom geheten met een glaasje 'bubbels’. Vervolgens kunt u genieten van ons zeer complete buffet.

Een tafel reserveren kan nu al telefonisch via 046-4269030. Vanaf 1 oktober kan het ook online!

Zoekt u een rustige plek om Oud & Nieuw te vieren? Reserveer dan ons Oud Jaar arrangement!