YOGAPLACE

GUESS WHO'S BACK!

Yogaplace gaat verhuizen naar Van der Valk Sport Center.

Per 1 mei verhuist Yogaplace naar van der Valk, sportcentrum Urmond. De Covid periode had ervoor gezorgd dat Ze helaas de fijne plek en samenwerking in 2020 moesten loslaten. Na bijna drie jaar is het tijd om deze verbinding weer te maken. 

We geloven in het bundelen van de krachten van ons aanbod en ervaren onze diensten als een aanvulling op de uitgebreide sportaanbod van het sportcenter en vise versa. De huidige lessen worden voortgezet in de aparte yoga zaal in Van der Valk Sport center.

PROEFLESSEN 

Zoals gewoonlijk zijn gratis proeflessen in Urmond ook mogelijk! Maak laagdrempelig kennis met yoga en het aanbod van Yogaplace en probeer gratis één les naar keuze uit. 
  • Wanneer je voor een eerste proefles komt dan mag je je melden bij de balie van het sportcenter waarna je uitleg ontvangt over de kleedruimtes en waar de yogazaal zich bevindt.
  • Zorg dat je 10 min voor aanvang aanwezig bent. Na de proefles kun je even met de docent spreken over je ervaring en eventueel vervolg. Als Yogaplace member kun je op alles locaties lessen volgen fysiek en online.

Ik wil een proefles

YOGA INTRODUCTIE | 5 LESSEN

Ter introductie van ons yoga aanbod op onze locatie bij Van der Valk sportcenter te Urmond hebben wij voor jou deze unieke   éénmalige introductie 5-lessenkaart*  om kennis te maken met ons aanbod, de lessen of een beginnerscursus!

Een rustige Easy flow yoga les, Yin yoga of een meer actieve dynamische les Ashtanga yoga les? Kies welke les of 5-weekse cursus het beste bij je past.

  • Je ontvangt een unieke, mooie korting middels deze kaart om deel te nemen aan de lessen van Yogaplace te Urmond!
  • Alléén voor locatie Urmond te gebruiken.
  • Reserveer via het online lesrooster jouw favoriete les of boek je cursus.
  • Met deze  5 (of 12) lessenkaart mag je ook de introductiecursus volgen! Lees hieronder meer. 

Bestel hier uw 5 lessen introductiekaart.

*Let op: Alleen voor leden van Van der Valk Sport Center éénmalig aan te kopen.

YOGALESSEN VOLGEN

Heb je genoten van de 5 introductie lessen of de cursus & wil je verder gaan met je yoga practice? Dit kan door middel van het aanschaffen van een 12 lessenkaart.   Deze lessenkaart is ideaal om gebruik van te maken naast je Sportcenter abonnement, zo zit je nergens aan vast en kun je genieten van yoga lessen wanneer jij dit wilt. 

Reserveer via het online lesrooster jouw favoriete les tot 3 uur van te voren! 

Bestel hier uw 12 lessenkaart.

Voor meer informatie m.b.t. de Yogalessen kunt u hier een kijkje nemen op de site van Yogaplace.