Van der Valk Sport Center

Yogaplace @ Van der Valk Sport Center!

We zijn trots te melden dat Yogaplace binnen Van der Valk Sportcenter 5 dagen per week, wekelijkse yoga-lessen verzorgt.

In onze body & mind ruimte worden de lessen gegeven door ervaren leraren van Yogaplace Sittard | Maastricht. Heb je altijd al eens kennis willen maken met Yoga? Wil je Yoga als ondersteuning naast je sporten? Heb je oude blessures of klachten, dan kan Yoga hierbij helpen!

Yogaplace is dé professionele Yogaschool in Limburg en onderscheidt zich met meer dan 10 jaar ervaring! 

Yogaplace binnen van der Valk Sport Center

Yogaplace biedt binnen Van der Valk Sport Center haar eigen professionele persoonlijke yogalessen aan.

Er is ruimte voor veel persoonlijke aandacht, De lessen duren 1.15 min en  er wordt individuele begeleiding gegeven met correcties van de yoga-houdingen door goed opgeleide leraren van Yogaplace. Yoga is een bewegingsvorm waarbij je lichaam en geest in balans brengt. Er is aandacht voor ademhalings- en concentratieoefeningen, actieve en rustige bewegingsreeksen in een flow op je ademritme. De opbouw en sfeer in een les zullen ervoor zorgen dat je helemaal tot rust komt. De ontspanning werkt door gedurende de gehele dag. Je geest is helder en je slaapt beter.

De Easy flow yoga is een iets rustigere variant en een les waarin alle niveaus kunnen deelnemen.

Ashtanga Yoga level 1 is een goed beginners les waarin je de basisprincipes van Yoga leert en opbouwt naar een actievere practice.

Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga waarbij je langer in houdingen blijft en daarbij het lichaam en geest de ruimte en tijd geeft te openen en te vertrouwen en los te laten. 

Voor meer informatie over de lesvormen kijk hier.      

Tarieven

Je kunt een regulier Yogaplace abonnement afsluiten of een combi abonnement dat speciaal voor deze samenwerking is samengesteld!

Combi abonnement opties

Abonnementsvorm Prijs 
Yoga 2 x per week + 1 x week sporten bij Van der Valk Sport Center excl. Small Group Fitness € 70,- per maand
Onbeperkt Yoga +  1 x week sporten bij Van der Valk Sport Center excl. Small Group Fitness € 85,- per maand
Onbeperkt sporten bij Van der Valk Sport Center incl. Small Group Fitness + 1 x per week yoga € 61,95 per maand
Onbeperkt sporten bij Van der Valk Sport Center excl. Small Group Fitness + 1 x per week yoga € 51,95 per maand

Lesrooster

Kijk op het lesrooster voor de lestijden.

Aanmelden

Aanmelden voor een lidmaatschap bij Yogaplace met lesmogelijkheid op alle locaties ( Urmond, Sittard, Maastricht) kan rechtstreeks via info@yogaplace.nl of bel 046-4528446 of als je meer informatie wenst over de Yogalessen in het algemeen. Meer informatie hierover vind je ook op de website: www.yogaplace.nl

Yoga als toevoeging naast je reguliere sport- abonnement? Voor meer informatie kun je terecht aan de balie van ons Sport Center bereikbaar via T. 046-4269048 of E. sportcenter@stein.valk.com.