Geniet van het Van der Valk gevoel tijdens de kerstdagen

Tijdens de kerstdagen en op kerstavond, kunt u bij ons terecht voor een heerlijk 4-gangendiner.
Per gang serveren wij u graag een passende wijn bij elk gerecht.

Uw menu is inclusief een glas cava als aperitief, een wijnarrangement, tafelwater, frisdrank, sappen, tapbieren, koffie en thee gedurende 3,5uur.

Prijs menu lunch;

  • Volwassenen € 70,-
  • Kind € 25,-

Prijs menu diner;

  • Volwassenen € 75,-
  • Kind € 30,-

U kunt een tafeltje reserveren voor de lunch om 12.30 uur / 13.00 uur  / 13.30 uur.
Voor het diner kunt u reserveren om 18.00 uur / 18.30 uur / 19.00 uur  

Inhoud kerstmenu 4-gangen

Voorgerechten:
Gemarineerde zalm
Rode biet | gel van gin | filodeeg krokantje  

Coquilles
Doperwt | vanille | roze peper

Steak tartare
Eidooier | brioche | limoen | aardappelcrunch

Rilette van kabeljauw
Komkommer | mizuna| gekonfijte peper

Mousse van geitenkaas (vegetarisch)
Rode biet | vijg | brioche

Rosbief van hert
Knolselderij crème | morilles | uiencompôte

Ceviche van zeebaars
Rode ui | chilipeper | limoen | radijs

Rouleaux van eendenborst
Aardpeer | schorseneer | veenbessencompôte

Tussengerechten:
Kwartel
Duxelles van bospaddenstoelen | pastinaak | truffelolie

Halve kreeft
Rode biet | pastinaak | salsa verde

Cappuccino van bospaddenstoelen (vegetarisch)
Oesterzwam | kastanjechampignon | room | truffel
 

Hoofdgerechten:
Tournedos
Eendenlever | aardappelmousseline | schorseneer | rode wijnsaus

Zeebaars & gamba
Aardappel- knolselderijmousseline | prei | saus van waterkers

Ratatouille taartje (vegetarisch)
tomaat | courgette | aubergine | burrata | aardappel | tomaat-basilicumsaus

Schelvis
Aardpeercrème | schorseneer |waterkers | mosterdsabayon

Hertenrugfilet
Spruitjes | spek | witlof | rösti | veenbessen | wildjus

Gamba’s
Risotto | zeekraal | venkel | kruidenolie
 
Wildzwijnmedaillons
Zuurkoolstamppot | krokant spek | mosterdjus

Eendenborst
Gele wortelcrème | gekonfijte sjalot | aardappel krokant | balsamico-sinaasappeljus

Dessert:
Marquise van chocolade
Ferrero Rocher ijs | chocolademousse | kletskop

Gegrilde ananas
Kokos panna cotta | ananassorbet | crumble

Kaasplankje
Vier verschillende kazen | perenchutney | kletzenbrood

Crème brûlée
Nougat ijs | spongecake van amandel

Tarte tatin van appel
Karamelsaus | stroopwafelijs | appelkrokant

Hazelnoot brownie
Sinaasappel | witte chocolademousse | champagnesorbet


Tot slot
Koffie met Friandises

Inhoud kindermenu Kerst

Voorgerecht

Broodje met kruidenboter

Ham & Meloen

Gerookte zalm met toast

Soep
Tomatensoep


Hoofdgerecht
Frietjes met mayonaise, appelmoes, groentesticks en een snack naar keuze

Pasta | tomatensaus | geraspte kaas

Tournedos met eigen jus, warme groenten en frietjes

Gebakken zalmfilet met hollandaisesaus, warme groenten en frietjes

 Dessert
Kinderijsje

Reserveren

Dat kan  telefonisch via 046-4269030 of online (vanaf 1 oktober) via onderstaande button.

Reserveer hier een tafel