Live-Cooking Kerstbuffet 24,25 & 26 december

Voor wie van meer luxe houdt is er dit jaar wederom een uitgebreid luxe buffet met Live-Cooking.
U wordt welkom geheten met een glaasje “bubbels”. Diverse soepen en voorgerechten zijn er in buffetvorm. De warme gerechten worden “live” door onze koks voor u klaargemaakt. Als dessert heeft u de keuze uit diverse zoete lekkernijen en ijs. Dit alles aangevuld met onze chocoladefontein!

Live-Cooking Brunchbuffet   

1ste en 2de Kerstdag
Brunchtijd van 12.30 uur tot 15.30 uur
Prijs volwassenen     € 90,00 p.p.
Prijs kind 9 t/m 11 jr   € 35,00 p.p.
Prijs kind 4 t/m 8 jr    € 25,00 p.p.

Live-Cooking Dinerbuffet 

24, 25 & 26 december

Tijden buffet;
18.00 uur tot 21.00 uur. 

Prijs volwassenen    € 90,00 p.p.
Prijs kind 9 t/m 11 jr   € 35,00 p.p.
Prijs kind 4 t/m 8 jr    € 25,00 p.p.

De prijzen voor de buffetten zijn inclusief ons standaard drankenarrangement, bestaande uit; frisdranken, bier, water, huiswijnen, vruchtensappen, koffie & thee.

 

Inhoud Kerstbuffet met Live-Cooking

BROODBUFFET

  • Breekbrood
  • Focaccia
  • Kerststol* (*uitsluitend tijdens de brunch)
  • Aioli, pesto en hummus

VOORGERECHTEN

  • Verse oesters
  • Garnalensalade met appel en dille
  • Gepocheerde zalm met cocktailsaus
  • Gerookte forel met remouladesaus
  • Gerookte zalm
  • Pittige makreel met zoetzure komkommer
  • Salami Romana en fuet
  • Parmaham met meloen
  • Hertenham met veenbessencompote
  • Roompaté met perencompote
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
  • Salade caprese met pesto (vegetarisch)
  • Maak je eigen poke bowl

SALADES

  • Aardappelsalade
  • Caesar salade met kip en croutons
  • Huzarensalade
  • Salade van parelcouscous, zongedroogde tomaatjes en pecannoten
  • Pastasalade met tomaten dressing
  • Koolsalade met wortel
  • Gemengde salade
  • Tomaat en komkommer

SOEPEN

  • Romige bospaddenstoelensoep met truffel
  • Groentebouillon met fijngesneden groenten

KINDERHOEK

  • Diverse snacks, friet, sausjes, appelmoes en kinderpizza’s en pasta

LIVE-COOKING

  • Lamskoteletjes, hertenbiefstuk, biefstuk en eendenborst met peper-, rode wijn-, champignonroom-, en bearnaisesaus
  • Kreeft met salsa verde
  • Scampi, zeebaarsfilet en zalm met Hollandaise-, witte wijn-, en een limoen botersaus
  • Linguine met rucola, bereidt in een halve Parmezaanse kaas
  • Pizza`s uit onze steenovens
  • Gerookte procureur
  • Kiprolade gesneden aan het buffet

 Warme gerechten

  • Gemengde groenten
  • Aardappelgratin met truffel
  • Krieltjes met knoflook en rozemarijn
  • Konijn op Limburgse wijze
  • Stoofpeertjes en rode kool
  • Paddenstoelen schotel uit de steenoven (vegetarisch)
  • Roerei met spek (uitsluitend tijdens brunch)
  • Kippenpastei met bladerdeegbakjes
  • Buikspek (uitsluitend tijdens diner)
  • Wildstoverij (uitsluitend tijdens diner)
  • Pompoenrisotto met geitenkaas en noten

Kaasplank

  • Parmezaanse kaas
  • Truffelkaas
  • Trappistenkaas
  • Brie
  • Fourme d’Ambert
  • Stroop, druiven en diverse noten

DESSERTS

  • Diverse soorten schepijs
  • Vers fruit
  • Witte- en donkere chocolademousse
  • Panna cotta met vruchtencoulis
  • Slagroom
  • Mini brownies
  • Profiteroles
  • Tiramisu
  • Macaron toren
  • Glaasje met mousse van speculaas en aardbei
  • Diverse soorten taart en cake
  • Chocolade fontein
  • Bak je eigen wafel
  • Warm appelgebak
  • Vers gebakken popcorn

Reserveren;

Dat kan  telefonisch via 046-4269030 of online via onderstaande button.

Reserveer hier een tafel