Business as usual

Op een unieke locatie aan de poort van Zuid-Limburg, ligt het prominente kantorencomplex “Van der Valk Business Center”. Het gebouw is omgeven door een riante parkeerplaats en is gemakkelijk te bereiken vanaf de A2 afrit 48. In de nabije omgeving ligt het Chemelot terrein met al haar bedrijvigheid en Campus. Tevens zijn in deze regio, toonaangevende organisaties gevestigd als DSM, Sabic, en VDL.

Flexibele Kantoorruimtes van 12-2000 M2 

Van starter tot gevestigd bedrijf, van zzp`er tot multinational, voor iedere ondernemer hebben wij een passende werkomgeving. Wij bieden kantoorruimtes op maat , die kunnen meegroeien met de ontwikkeling van uw bedrijf. Uw kantoor is standaard voorzien van vloerbedekking, telefoon- en internetaansluiting. U heeft de vrijheid om uw kantoor naar eigen wens en behoefte in te richten.

Van der Valk Hospitality

Aangezien het Business Center naast het van der Valk Hotel ligt en dezelfde eigenaar kent, zijn de bekende hospitality diensten van dit concern binnen handbereik. 

Bedrijfsfilm

Contact

Voor meer informatie omtrent de huurmogelijkheden of voor een geheel vrijblijvende rondleiding kunt u contact opnemen met ons sales team bereikbaar via T. 046-3030330 of stuur een mail naar info@vandervalkbusinesscenter.nl

Bereikbaarheid

Per auto

Het gebouw is gelegen bijna direct langs een van de belangrijkste rijkswegen van Nederland A2 (Maastricht – Amsterdam) afrit 48.

Per OV

De locatie is vanaf station Sittard binnen 10 minuten bereikbaar met bus 32 richting Urmond, halte Mauritslaan naast het Business Center.

Folder

Wilt u alle voordelen nogmaals op uw gemak doorlezen? Download dan  onze folder.