The next level for technical talent

Zoek je een uitzendbureau of een werkgever? InAxtion is het allebei. Voor onze opdrachtgevers zijn we een uitzendbureau, maar voor onze medewerkers zijn we werkgever. Onze medewerkers  hebben een contract met ons en we zenden ze vervolgens op projectbasis uit. We streven naar vaste dienstverbanden en steeds meer mensen werken tot hun pensioen bij ons. Bij ons mogen ze de opleidingen volgen die de medewerkers nodig hebben . Dat is niet alleen goed voor hen, maar ook voor de klant. Die weet namelijk dat hij bij InAxtion altijd goede flexibele krachten kan inhuren.

Met veel opdrachtgevers hebben we vanaf onze oprichting al een hechte band. We bouwen aan langdurige relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect. Onze klanten ervaren ons dan ook als een betrouwbare partij, die goede vakmensen levert. We kennen onze vakmensen én het werkveld. Daardoor weten we altijd weer de juiste personen aan de juiste projecten te koppelen. Want als je met plezier naar je werk gaat, lever je ook goed werk. En daar plukken onze opdrachtgevers natuurlijk weer de vruchten van.

Bij InAxtion werken we samen met mensen voor mensen. De volgende waarden zijn leidend in ons denken en handelen: Betrouwbaar, Ambitieus, Respectvol, Samen

InAxtion beschikt dus over ervaren vakmensen die ingezet worden op projectbasis in de volgende disciplines:

WERKTUIGBOUW

Onze werktuigbouwers maken constructies in fabrieken, gebouwen en schepen. Hieronder zie je voor welke werktuigbouwkundige functies InAxtion bemiddeld.

Shopfitter
Pijpfitter
Flensmonteur  (sleutelaar)
IJzerwerker (constructiebankwerker)
Kabelbaanmonteur
Lasser
CV-monteur
Loodgieter
Luchtkanalenmonteur

ELEKTRO & INSTRUMENTATIE

Onze Elektro & Instrumentatiemensen bouwen aan de installaties in fabrieken, gebouwen en schepen. Hieronder zie je voor welke E&I-functies InAxtion bemiddeld.

Elektromonteur
Bedradingsmonteur (paneelbouwer)
Data- & telecom-monteur
Kabeltrekker
Instrumentfitter
Tracingmonteur
Storingsmonteur
E&I-technician

Voor meer informatie omtrent onze dienstverlening kunt u terecht op onze website >>