Wie is AnQore?

AnQore is een gespecialiseerde leverancier van chemicaliën, gericht op het veilig en zeker leveren van acrylonitrile, hydrogen cyanide, acetonitrile en sodium cyanide.
Onze productielocatie bevindt zich op het Chemelot Chemical Park in Geleen en we houden kantoor op de 2e verdieping (gebouw 7) in het Business Center sinds juni 2017.
Vanaf 1969 ontwikkelen en produceren we Acrylonitrile, tot 2015 als onderdeel van DSM.  Sinds 2015 opereren we als een zelfstandig bedrijf, met stevige support van CVC Capital Partners. CVC draagt zorg voor onze lange termijn groei door middelen beschikbaar te stellen om technologische verbeteringen in een veel sneller tempo mogelijk te maken.
Toen AnQore startte met de productie was onze capaciteit minder dan 90 kiloton. Vandaag de dag produceren we meer dan 285 kiloton van Acrylonitrile per jaar.

Veilige levering van chemicaliën is topprioriteit voor AnQore. We leveren alleen als we er volledig van overtuigd zijn dat dit op een veilige manier kan gebeuren, dit is cruciaal voor de industrie, leveranciers en klanten.

De naam AnQore verwijst naar:

  • De productie van het product Acrylonitrile (“An”) als de basis (kern) van ons bedrijf
  • Betrouwbare dagelijkse en lange termijn levering van producten aan onze klanten (encore”)
  • De consistentie van productkwaliteit (“Q”) is de belangrijkste waarde volgens onze klanten
  • Een betrouwbare partner zijn voor onze stakeholders (“anker”)

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.AnQore.com.