Valkenburg

De gloed van de gele mergelsteen verwarmt het sfeervolle Valkenburg in alle jaargetijden. Het mergelgesteente komt u in Valkenburg zowel ondergronds in de vele grotten, als bovengronds verwerkt in prachtige gebouwen tegen. Maar niet alleen de mergel zorgt dat Valkenburg bruist.

Bezienswaardigheden

De kastelen, waaronder de enige hoogteburcht van Nederland, een steenkolenmijn, musea, attractieparken, kabel- en rodelbaan, een hoog op de Cauberg gelegen thermaal bad én het casino zorgen ervoor dat verveling niet nodig is. Gezellige winkels, restaurants, (verwarmde)terrasjes, de rivier de Geul en historische gebouwen typeren het straatbeeld van Valkenburg. Net buiten Valkenburg, in de pittoreske dorpjes rondom Valkenburg wordt u omgeven door veel natuurschoon.

Kerststad

Dit jaar zijn de entreekaarten voor Kerststad activiteiten 2021 wederom als e-tickets online te bestellen of bij onze receptie.

Prijzen tickets;

Kerstmarkt in de Gemeentegrot;
Volwassenen:  € 8,50 p.p. per Kerstmarkt
Kinderen: €  5,00 p. kind per Kerstmarkt

Kerstmarkt in de Fluweelengrot:
Volwassenen:  € 8,50 p.p. per Kerstmarkt
Kinderen: €  5,00 p. kind per Kerstmarkt

Kerstshow in MergelRijk:
Entreetickets 4 t/m 99 jaar : € 12.50 p.p. 

WInterWonderland Valkenburg inclusief kabelbaan retour en kerststal
Volwassenen: € 8,00 p.p.
Kinderen: € 4,50 p. kind

Online te bestellen via https://www.tickli.nl/#kerststad-valkenburg. Of bij de medewerkers van onze receptie.

Tickets voor Kerstmarkt Gemeentegrot, Kerstmarkt Fluweelen, Kerstshow in MergelRijk en WinterWonderland zijn door de Corona/Covid 19 maatregelen alleen via tijdsloten te verkrijgen. Er wordt een datum en tijd voor of door de gast gekozen.

Er zijn géén tickets aan de kassa verkrijgbaar voor de Kerstmarkt Gemeentegrot en Kerstmarkt Fluweelengrot,  alleen online

Boek nu één van onze voordelige arrangementen en breng een bezoek aan deze sfeervolle stad !

Bekijk ook