MECC Maastricht

MECC Maastricht is een groot congres- en beurzencentrum dicht bij de binnenstad van Maastricht. Er worden regelmatig grote congressen, beurzen, evenementen of zelfs concerten georganiseerd, zoals de Oldtimerbeurs, Holiday on Ice, de TEFAF, een meerdaagse kunst- en antiekbeurs en de prachtige concerten in december van André Rieu. Het hele jaar door vinden er diverse congressen en evenementen plaats. Kijkt u voor de actuele agenda op de website van MECC Maastricht.

Hotel in de buurt van MECC Maastricht

Gaat u een evenement of congres bezoeken en bent u op zoek naar een comfortabel hotel in de buurt van MECC Maastricht? Ontdek dan Van der Valk Hotel Stein-Urmond, strategisch gelegen langs de A2, gemakkelijk bereikbaar en op minder dan 20 minuten van het MECC gelegen. Met deze strategische ligging is het hotel niet alleen een ontspannen toevluchtsoord, maar ideaal om te verblijven als u een meerdaags evenement bijwoont bij het congrescentrum of voor een leuk uitje in de omgeving.

Mecc Maastricht André Rieu

In de stad van André Rieu, Maastricht, speelt hij de sterren van de hemel met zijn orkest. In december komt André Rieu weer naar MECC Maastricht met zijn Magisch Winterland. Laat u betoveren door het prachtige decor, romantische walsen en prachtige aria’s. Fans van over de hele wereld komen naar de concerten van André Rieu. Hotels zitten daarom al snel vol, maar wist u dat Van der Valk Hotel Stein-Urmond op minder dan 20 minuten rijden ligt van het congrescentrum? Zo kunt u optimaal genieten van een mooi concert in het MECC Maastricht van André Rieu, waarna u comfortabel in ons hotel kunt overnachten. Zonder daar lang voor te hoeven reizen.

Faciliteiten Hotel Stein-Urmond

Bij Van der Valk Hotel Stein-Urmond geniet u van comfortabele hotelkamers. Of u nu komt voor een zakelijke bijeenkomst in het MECC of een ontspannen nachtje of weekendje weg in Zuid-Limburg, onze kamers zullen aan al uw behoeften voldoen. Daarnaast kunt u culinair genieten in ons à la carte restaurant HOOM. Ook voor kinderen is dit hotel de ideale locatie met een prachtige familiekamer, heerlijk Timo Toekan menu en de leukste activiteiten in de omgeving.

Niet alleen in het hotel is het heerlijk vertoeven, ook de omgeving is prachtig. Maak er na uw bezoek aan het congrescentrum direct een uitje van. Verblijf een paar dagen bij Hotel Stein-Urmond om direct de prachtige omgeving te ontdekken. Zo bent u binnen een half uur rijden in Maastricht, Valkenburg of Roermond. Ga een dagje shoppen over de grens bij Maasmechelen Village of dieren kijken bij Gaiazoo.

Bekijk wat er nog meer te doen is in de omgeving.