Zalen

Dineren met een groep bij Van der Valk Hotel Stein

Uitgebreid Dinerbuffet met Live-Cooking*
€ 35,00 p.p.

Van vrijdag** tot en met zondag serveren wij tussen 18.00 uur en 21.00 uur (zondag van 17.00 tot 20.00 uur) een uitgebreid dinerbuffet met Live-Cooking in ons restaurant, bestaande uit:

  • Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, bier, huiswijnen, jus d`orange en divers vruchtensappen
  • Wisselende koude gerechten
  • Salades
  • Soep van de dag
  • À la minute bereide vlees- en visgerechten
  • Divers gekookte pasta’s en heerlijke Italiaanse steenoven pizza’s
  • Smulbuffet met frietjes en snacks voor de kinderen en de mogelijkheid om zelf hun pizza te kunnen bakken
  • Luxe dessertbuffet met huisgemaakte zoetigheden, verschillende soorten schepijs en een chocoladefontein

* Op feestdagen gelden er afwijkende tarieven.
** Op de vrijdagen in de zomermaanden, van 22 juni tot en met 14 september 2018, wordt het buffet vervangen door de Zuid-Afrikaanse Braai.

Zuid-Afrikaanse Braai*
€ 35,00 p.p.

In de zomermaanden**, vanaf 22 juni tot en met 14 september 2018, verzorgen wij elke vrijdag van 18.00 uur tot 21.00 uur een Zuid-Afrikaanse Barbecue op ons terras, bestaande uit:

  • Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, bier, huiswijnen, jus d`orange en diverse   vruchtensappen
  • Uitgebreid voorgerechtenbuffet
  • Stokbrood en steenovenbrood met boters en sausjes
  • Zuid-Afrikaanse paprikasoep
  • Luxe soorten vlees
  • Visgerechten van de grill
  • Groente van de braai
  • Warme en koude sauzen
  • Luxe dessertbuffet met huisgemaakte zoetigheden, verschillende soorten schepijs en een chocoladefontein

De Zuid-Afrikaanse Braai is ook buiten de zomerperiode te reserveren op aanvraag, exclusief voor uw eigen groep.
*  Op feestdagen gelden er afwijkende tarieven.
** Alleen beschikbaar op aanvraag, van maandag tot en met zondag, uitgezonderd de
   vrijdag.
   Vanaf 30 tot maximaal 80 personen.

Dining

Ter afsluiting van een succesvolle dag of als start van uw feest, kunt u genieten van een heerlijk verzorgd culinair diner in ons à la carte restaurant of in een aparte zaal*.
U heeft de keuze uit een 3- of 4-gangen diner. Onze chef-kok stelt elk seizoen een nieuwe menukaart samen om u het beste uit het seizoen en uit onze streek aan te kunnen bieden.

Menu`s
1. Soep – Hoofdgerecht – Dessert € 25,95 p.p.
2. Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert € 29,95 p.p.
3. Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert € 32,95 p.p.


* Bij minder dan 20 personen zijn wij genoodzaakt om een supplement aan
zaalhuur (1 dagdeel) in rekening te brengen. Bij groepen tot 50 personen kunt u van te voren 2 voorgerechten, 2 soepen, 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten kiezen. Hierbij geldt dat er een vast menu gekozen wordt voor het hele gezelschap. Bij groepen groter dan 50 personen
verzoeken wij u vooraf één keuze te Wilt u vast reserveren? U kunt online een reseveringsaanvraag doen.

Bekijk ook