Van der Valk Sport Center

Ow yes, it’s Ladies Night!

Op vrijdag 29 maart 2019 organiseren wij wederom een gezellige avond speciaal voor alle dames! Vanaf 19 uur bent u van harte welkom bij Van der Valk Hotel Stein-Urmond. Ontvang een lekkere welkomstcocktail, geniet van diverse foodstands, modeshows, de muzikale klanken van onze dj en natuurlijk de vele stands.

Er zijn shopmogelijkheden bij de diverse aanbieders van o.a. mode, sieraden, bloemsierkunst, health, leisure, kindermode en nog veel meer! Tevens maakt u kans op mooie prijzen tijdens de loterij. En last but not least gaan de eerste 200 aanmeldingen naar huis met een goed gevulde goodiebag!

Tickets bezoekers
Let op: De Ladies Night is al helemaal uitverkocht! Wij gaan vanaf nu werken met een reservelijst. U kunt uw interesse voor entreekaartjes kenbaar maken door contact op te nemen met onderstaande contactgegevens. Wij zullen u dan informeren als er nog kaartjes vrijkomen.

Aanmelden standhouders
Let op: Omdat wij onze standhouders voldoende ruimte en kwaliteit willen garanderen, kunnen wij momenteel geen nieuwe aanmeldingen meer accepteren. Wij gaan vanaf nu werken met een reservelijst en zullen u informeren als er een plekje vrijkomt.

Bekijk hier de mogelijkheden. Uw aanmelding is definitief nadat u van ons een bevestiging met alle informatie heeft ontvangen. Aangemelde bedrijven zullen wij ook op deze website vermelden.

Meer info
Voor meer informatie kunt u terecht bij de medewerkers van ons Sport Center, bereikbaar via 046-4269039 of sportcenter@stein.valk.com.

Deelnemende bedrijven

Ferrum Schoenen van Houben
Mousie Sam + Sara
Tunique Fashion De Fotovakvrouw
4Rebelz Go Kubik
Tanya Fashion Yogaplace
Melano Tris Company
Boetiek Caroline Gelissen 2-Wielers
Tjilll kids Lifestyle Iris Spanjer
Keramiek atelier de Kleiduif Life&Looks
Intersport Gardenz Optiek Janssen
Michelle’s Bodywear Van der Valk Stein-Urmond
Tupperware Van der Valk Sport Center
Total Skin Clinic N-Style
Successfulness Bobiza
Eye4Pearls Young Living Essential Oils
Natasja's Haakwerk Klein Kadoo 
Gelaen31 SR-Boutique
Advie-Oil Mondzorg Maud
Massagepraktijk NiVo Marielle Hennen Coaching
Visagie Maud Douven BioFood
Interior Playground Gewichtsbeheersing Isabel
PelleSorelle Villa Feest
Wij Collectief Mini Keram