Van der Valk Sport Center

Sporten voor kids

Jongeren Fitness

De oplossing voor jongeren, tussen 14-18 jaar, die alle ins- en outs, basics van fitnesstraining willen leren!

Indien je tussen de 14 en 18 jaar bent is het verstandig om op de oefeningen op een juiste en veilige manier uit te voeren. Ook is variatie in training zeer belangrijk. Daarom is er nu, speciaal voor deze groep, een vaste trainer die 4x per jaar een nieuw trainingsschema samenstelt. Met dit schema kun jij aan de slag gedurende 3 maanden. Je kunt nu daadwerkelijk voelen dat je jezelf verbetert! Ook kun je bij deze trainer altijd terecht met vragen en/ of opmerkingen. Heb je vragen over een oefening? Dan kun je al onze fitnessinstructeurs vragen voor informatie hierover!

HipHop voor kids

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen bij ons terecht voor Dans/HipHop lessen. De lessen duren 45 minuten en worden op onderstaande dagen en tijdstippen gegeven. 

Zaterdag

Tijdstip Groep Instructrice 
10.00 uur HipHop 6 tot 8 jaar Senna
10.45 uur HipHop 8 en 9 jaar Senna
11.30 uur HipHop 10 & 11 jaar Senna
12.15 uur HipHop 11 t/m 16 jaar Senna

Boksfit

kickbokslessen voor kids & jeugd

Boksfit is een leuke uitdagende kickboksworkout gecombineerd met fitnessoefeningen met eigen lichaamsgewicht speciaal gericht op kids en jeugdleden. We onderscheiden aparte lessen voor kids van 7  t/m 11 jaar en jeugd van 12 t/m 18. De lessen voor kids zijn een combinatie van sport en spel om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met kickboksen. Respect, discipline en vooral fun staan hierbij voorop.

De lessen voor de jeugd van 12 t/m 18 hebben op startend niveau al veel raakvlakken met de volwassen boks workout. Fitness- en kickboksoefeningen op snelle beats. Een uitdagende workout met een hoog tempo en motiverende muziek.

Vrijdag

Tijdstip Groep Instructeur 
17.00 uur Boksfit junior  7 t/m 11 jaar  Gianni
17.45 uur Boksfit 12 t/m 18 jaar Gianni

Abonnementen 

Soort abonnement Prijs
1 x dansles, jongeren fitness of boksfit per week  € 18,- per maand
2 x dansen en/ of boksfit of onbeperkt jongeren fitness  € 25,95 per maand

Voor meer informatie en of aanmeldingen kunt u terecht aan de balie van ons Sport Center of bel ons via T. 046-4269048.