Verbouwing buffetrestaurant en keuken (tot 23 maart)

Openingsweekend buffetrestaurant & à la carte restaurant

Zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 vieren wij de officiële opening van ons vernieuwde buffetrestaurant, à la carte restaurant en de huisbar. Na maanden van slopen, klussen en hard werken zijn we tot een eindresultaat gekomen waar we erg trots op zijn. Alle ruimtes hebben een volledige metamorfose ondergaan, waardoor wij u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. De vertrouwde stijl van Van der Valk is behouden, maar we hebben er een verrassende en moderne twist aan gegeven. Zo hebben wij een echt HOOM gecreëerd voor onze gasten, thuis bij Van der Valk.

Graag willen wij het de opening van onze restaurants feestelijk inluiden. Gedurende het weekend zult u feestelijk worden ontvangen en verzorgen wij livemuziek. Gedurende het hele weekend staat er een springkussen en op zondagmiddag is er ook nog entertainment voor onze kleinste gasten.

In het à la carte restaurant kunt u genieten van culinaire gerechten, bereid met veelal verse streek- en seizoensproducten. In ons vernieuwde buffetrestaurant serveren wij heerlijke, uitgebreide buffetten, geheel in nieuwe stijl. Wilt u liever een kopje koffie en een stuk huisgemaakt gebak? Neemt u dan plaats in onze moderne huisbar.

Reserveren is aan te raden. Wij zien ernaar uit om, samen met u, het openingsweekend feestelijk in te luiden.

Tot ziens op 21 of 22 april 2018 bij Van der Valk Hotel Stein-Urmond.

Reserveren

Reserveer hier nu een tafel voor HOOM Buffet.
Reserveer hier nu een tafel voor HOOM à la carte.